Fatsa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Konya Gezisinde - Son Dakika
Yerel

Fatsa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Konya Gezisinde

Fatsa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Konya Gezisinde

Fatsa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından yürütülen, “Okuluma Devam Ediyorum, Geleceğe Umutla Bakıyorum” Projesi kapsamında, projenin uygulama faaliyetlerinden biri olan “300 Öğrencinin Konya Selçuk Üniversitesi’ne Götürülmesi” faaliyetinin 1. ve 2. ayağı, 200 öğrenci ve 16 öğretmenle gerçekleştirildi.

11.10.2016 13:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatsa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından yürütülen, "Okuluma Devam Ediyorum, Geleceğe Umutla Bakıyorum" Projesi kapsamında, projenin uygulama faaliyetlerinden biri olan "300 Öğrencinin Konya Selçuk Üniversitesi'ne Götürülmesi" faaliyetinin 1. ve 2. ayağı, 200 öğrenci ve 16 öğretmenle gerçekleştirildi.

Proje Koordinatörü Cemal Şahin, gezi ile ilgili yaptığı açıklamada, " 'Okuluma Devam Ediyorum, Geleceğe Umutla Bakıyorum' Projesi 'Özellikle Kız Çocuklarının Okula Devam Oranlarının Arttırılması' Hibe Programı kapsamında okulumuzda uygulanmaktadır. Biz bu projeyle, okulumuzda özellikle kız çocuklarının okula devam oranlarını artırmayı, öğrencilerin okula devam etme motivasyonlarını artırmayı hedeflemekteyiz. Proje kapsamında toplamda 300 öğrenci ve 24 öğretmen Konya - Nevşehir'e götürülecek olup, bu öğrenciler 100'erli guruplar halinde, 3 seferde götürülecektir. İlk kafilenin geçen hafta gittiği, ikinci kafilenin ise bu hafta gidip geldiği geziden okul yönetimi, öğretmen ve öğrenciler çok memnun kaldılar. Haftaya 3. kafileyi, toplamda 300 öğrenci ve 24 öğretmeni Konya ve Nevşehir illerine götürmüş olacağız. Gezimiz Cuma günü saat 20.00'de Fatsa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin bahçesinden başlıyor" dedi.

Öğrenciler ise yaptığı açıklamada kendilerine böyle bir imkanın sunulmasından çok memnun olduklarını belirterek, bu projeyi yazan ve hayata geçirenlere teşekkür ettiler. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatsa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Konya Gezisinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement