Fatsa Korganlılar Derneği Hizmete Girdi - Son Dakika
Yerel

Fatsa Korganlılar Derneği Hizmete Girdi

Fatsa Korganlılar Derneği Hizmete Girdi

Ordu’nun Fatsa ilçesinde yaşayan Korganlılar tarafından kurulan derneğin açılışı gerçekleştirildi.

14.06.2014 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa ilçesinde yaşayan Korganlılar tarafından kurulan derneğin açılışı gerçekleştirildi.

Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Ata Caddesi'nde hizmete giren Fatsa Korganlılar Derneği'nin açılışına AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, MHP 21. Dönem Milletvekili Cemal Enginyurt, Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen, MHP Ordu İl Başkanı Köksal Yılmaz, MHP Fatsa İlçe Başkanı Şakir Cemal uygun, Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Erişmiş ve çok sayıda Korganlı vatandaş katıldı.

Kur'an-ı Kerim okunması ve dua yapılması ile başlayan programda protokol mensupları tarafından konuşmalar yapıldı. Açılışta ilk konuşmayı Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz yaptı. Korgan Belediye Başkanı Tuncay Kiraz, "Ben değerli Fatsa Belediye Başkanımızın Korganlılar Derneği'nin açılışına gelmiş olmasından ve destek olmasından Korganlılar adına teşekkür ediyorum. Çünkü birlik ve beraberlik içerisinde yapılması gereken bir hizmet, inşallah biz Korganlılarla, Fatsalılarla bir arada uyum içerisinde uyum içersinde değerli belediye başkanımızın öncülüğünde birçok hizmeti yapacağımızı inanıyorum" dedi.

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan ise yaptığı konuşmada, "Korgan'ı ile Kumru'su ile Çamaş, Çatalpınar, Kabataş, Aybastı'sı ile hatta Ünye'nin, Perşembe'nin, Gölköy, Gürgentepe'nin belli bir kısmı ile bütün Fatsa sınırları içerisinde beraber yaşadığımız bir şehir, beraber soluduğumuz, imkanlarından beraber istifade ettiğimiz bir şehir. Bu manada hepimiz Fatsa'dayız hepimiz Fatsalıyız, ben inşallah bir başlangıç olması sebebiyle güzel bir örnek. İnşallah iyi niyetli devam etmesini temenni ediyorum. Burada bir kaynaşma ve buluşma olacak sonuçta Fatsa'ya Korgan'a neler kazandırılırın konuşulabileceği bir mekan olacak" diye konuştu.

Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan'ın konuşmasının ardından söz alan 21. dönem MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'da, "Ordu'nun bütün insanları ilçelerine geri dönsün. Benim böyle bir hayalim, böyle bir beklentim var. Fatsa'da 7-8 bin civarında Korganlı varmış. Bu dernek inşallah hayırlara vesile olur" şeklinde konuştu.

Açılışta son konuşmayı yapan AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, derneklerin iyi ve kötü günleri paylaşmanın güzel buluşma yerleri olduğunu ifade ederek, "Burası bir ayrışma, bir farklılaşma değil, orada yaşayan eş dost akrabanın bir araya geldiği bir yerdir" ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından kurdele kesilerek derneğin açılışı yapıldı. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatsa Korganlılar Derneği Hizmete Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement