Fatsalı Beşiktaşlılar Şampiyonluğu Kutladı - Son Dakika
Yerel

Fatsalı Beşiktaşlılar Şampiyonluğu Kutladı

Fatsalı Beşiktaşlılar Şampiyonluğu Kutladı

Ordu Fatsalı Beşiktaşlılar Süper Lig şampiyonluğunu düzenlenen gecede doyasıya kutladılar.

26.05.2016 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu Fatsalı Beşiktaşlılar Süper Lig şampiyonluğunu düzenlenen gecede doyasıya kutladılar.

Düzenlenen şampiyonluk gecesine Ordu Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Korkut Karakoç başta olmak üzere Yardım Sevenler Derneği Başkanı Nimet Koç ve çok sayıda Beşiktaşlı taraftarlar katıldı.

Beşiktaş'ın tarihini anlatarak sözlerine başlayan Fatsalı Beşiktaşlılar adına gecede açılış konuşmasını yapan Ali Hamzaçebi, " Çanakkale'de Beşiktaş'ın 8 futbolcusu şehit düşmüştür. Bu savaşta daha nice Beşiktaşlılar şehit düştüğü için kırmızı olan rengini siyah olarak yönetim değiştirmiştir. Beşiktaş tarihi kökleri en güçlü kulüp olmasına rağmen hiçbir zaman mütevaziliğini yitirmemiştir. Taraftardan, futbolcusuna ve yöneticisine kadar herkese davranışlarıyla örnek olmuştur. Dünyanın en önemli taraftar grubuna sahip bir takımdır. Kısaca söylemek gerekirse Beşiktaşlı olmak bir onurdur" dedi.

Beşiktaşlı Yardım Sevenler Derneği Başkanı Nimet Koç ise, "Şampiyonluğumuzu gerçekten hak ettik. Bundan sonra her sene bizim yılımız olur da hep birlikte yine şampiyonluk gecelerinde biraya geliriz" diye konuştu.

Ordu Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Korkut Karakoç ise yaptığı konuşmasında, "Fatsa ilçemizde çok güzel bir Beşiktaş topluğu ile karşılaştığım için çok mutluyum. Davet edildiğimde buraya koşarak geldim. Ordu Beşiktaşlılar Derneği olarak 1 yıldır aktif şekilde hizmet veriyoruz. Amacımız bütün ordu ilimizdeki Beşiktaşlılarla biraya gelerek aktiviteler gerçekleştirmektir. İnşallah bundan sonra da her yıl şampiyonluğumuzu her yıl kutlarız" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından gecede Beşiktaşlı taraftarlar bol bol tezahürat yaparak eğlenirken Fatsalı sanatçılar Yüksel Kaytaz, Kandemir Kaytaz ve Nuh Okutan'ın sevilen şarkılarla doyasıya eğlendiler. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatsalı Beşiktaşlılar Şampiyonluğu Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement