Fatsalı Şoförler Darbecileri Lanetledi - Son Dakika
Yerel

Fatsalı Şoförler Darbecileri Lanetledi

Fatsalı Şoförler Darbecileri Lanetledi

FETÖ’nün darbe girişiminin ardından Ordu’nun Fatsa ilçesinde vatandaşların başlattığı protestoya ilçedeki tüm dolmuş şoförleri de destek verdi.

20.07.2016 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FETÖ'nün darbe girişiminin ardından Ordu'nun Fatsa ilçesinde vatandaşların başlattığı protestoya ilçedeki tüm dolmuş şoförleri de destek verdi.

Dolmuşçular, Türk bayraklarıyla donattıkları araçlarıyla, şehir içinde tur atarak ve korna çalarak darbe girişimine tepki gösterdi.

Düzenledikleri tur ile ilgili Fatsa S.S.16 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Necati Efe yaptığı açıklamada, "Ülkemizin bütünlüğüne ve bağımsızlığına bu yapılan adi ve alçakça darbe girişimi, terör örgütü elebaşısı olan FETÖ'nün hangi hain planlar içerisinde olduğunu göstermiştir. Bu haince darbe girişiminde yek ve tek vücut olan asil Türk milletimiz, bu hainlere çelik bir yumruk olarak, meydanlardan bu vatanın sahipsiz olmadığını göstermiştir" dedi.

Dolmuşçular olarak darbe her zaman karşı olduklarını belirten hastane dolmuşçuları başkanı Hüseyin Uyguç ise yaptığı açıklamasında, "Vatan toprağımıza ve asil milletimize zarar vermek isteyen her türlü terör örgütüne tepkimiz her zaman sert ve nettir. Bugün ülkemizde darbe girişimine karşı dolmuşçular kooperatifi olarak, araçlarıma sanlı bayrağımızı asarak, darbeye karşı olduğumuzu ve halkımızın yanında olduğumuzu gösterdik" şeklinde konuştu.

Dolmuşçulara ayrıca ilçedeki vatandaşlarda araçlarıyla destek vererek geniş bir konvoy yaptılar. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatsalı Şoförler Darbecileri Lanetledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement