Fatsalı Tekvandocudan Türkiye Derecesi - Son Dakika
Yerel

Fatsalı Tekvandocudan Türkiye Derecesi

Fatsalı Tekvandocudan Türkiye Derecesi

Fatsa'da spor hayatlarını sürdüren tekvandocu Eda Nur İster, Ceyda Güneş ve Songül Ayduvan Fatsa adına katılan spor yarışmalarında Türkiye dereceleri yaptılar.

11.08.2014 16:09  Güncelleme: 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ordu'nun Fatsa ilçesinde spor hayatlarını sürdüren tekvandocu Eda Nur İster, Ceyda Güneş ve Songül Ayduvan Fatsa adına katılan spor yarışmalarında Türkiye dereceleri yaptılar.

İzmir'de yapılan Seyithan Akbalık Ümitler Türkiye Şampiyonası'nda Türkiye üçüncüsü olan Fatsalı Eda Nur İster, Fatsa Kaymakamı Bekir Atmaca'yı İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Halil Bekyürek ile birlikte ziyaret etti.

Kaymakam Bekir Atmaca'yı makamında ziyaret eden Eda Nur İster, "Türkiye derecesi aldığım için çok mutluyum. Hedefim Türkiye birincisi olmaktır" dedi.

Başarlı sonuç alarak Fatsa ilçesinin ismini Türkiye yarışmasında duyurduğunu belirten Halil Bekyürek, "Edanur İster Fatsa'da ilk defa ümitler kategoride derece yapan ilk sporcumuz. Gerçekten yapılan turnuvada güzel maçlar yapıldı. Türkiye şampiyonası İzmir'de gerçekleşti. Yarışmalarda Türkiye 3.'sü oldu. Yarı finalde çok iyi bir rakiple yarıştı ve maalesef yenildi. Ama bu bir başlangıç diye düşünüyoruz. Eda 7 yıldır tekvando yapıyor. İnşallah Türkiye'de, uluslararası maçlarda Fatsa'mızı temsil edeceğini düşünüyorum" dedi.

Başarılı öğrencileri ziyaret eden Kaymakam Bekir Atmaca, "Fatsa ilçesi adına gerçekten bu başarı çok anlamlı. Bizler de her anlamda destek vermeye hazırız. İlçemiz adına guru kaynağı olan Eda kızımıza bundan sonra ki yarışmalarda başarılar diliyorum" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fatsalı Tekvandocudan Türkiye Derecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement