Fekal'den Çanakkale Şehitlerine Vefa - Son Dakika
Yerel

Fekal'den Çanakkale Şehitlerine Vefa

Fekal\'den Çanakkale Şehitlerine Vefa

Çanakkale Zaferinin 100. Yılında, Fatma Emin Kutvar Anadolu Lisesi (Fekal) tarafından 18 Mart Çanakkale Şehitliği’ne yapılan gezi, öğrenci ve öğretmenleri duygulandırdı.

08.05.2015 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Zaferinin 100. Yılında, Fatma Emin Kutvar Anadolu Lisesi (Fekal) tarafından 18 Mart Çanakkale Şehitliği'ne yapılan gezi, öğrenci ve öğretmenleri duygulandırdı.

FEKAL öğrencileri tarafından hazırlanarak, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü programında sergilenen 'Geleceğini Biliyordum' adlı oyun, Balıkesir protokolü ve halkı tarafından büyük beğeni toplamıştı. Tiyatro gurubunun sahnede ortaya koyduğu bu performansa karşılık başarılarını ödülle taçlandırmak isteyen Okul Müdürü Yakup Dönmez, Çanakkale'ye gezi düzenledi.Oyunu izleyen seyircilere yaşattıkları duyguyu bizzat Çanakkale'de kendilerinin de yürekten hissetmeleri için gerçekleştirilen Çanakkale gezisine katılan öğrenciler tarafından büyük ilgi gördü. Geziye katılan öğretmen ve öğrenciler, ecdatlarına olan vefa borçlarını hatırlayıp, onlara minnet duygularını dile getirdi. Katılımcılar, Çanakkale Şehitlerinin ruhlarına dualar okuyup, yaşanan acıları yürekten hissettiler. FEKAL Müdürü Yakup Dönmez' in önderliğinde gerçekleştirilen gezide, tiyatro çalışmasına damgasını vuran öğretmenler Mürüvvet Kural, Neşe Kamay, Ali Kılıç ve tiyatro gurubu öğrencileri Çanakkale topraklarını gezerek Çanakkale ruhunu hissettiler. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Fekal'den Çanakkale Şehitlerine Vefa - Son Dakika


Advertisement