Felçli Adam Fuhuşa Yer Temin Etmekten Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Felçli Adam Fuhuşa Yer Temin Etmekten Yakalandı

Adana'da sol tarafı felç olan kişi, parklarda kendine müşteri bulan kadına fuhuş yapması için evini temin etmekten gözaltına alındı. Aynı şahıs daha önce de tutuklanmış.

07.07.2015 09:48  Güncelleme: 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'nın Seyhan ilçesine bağlı Kayalıbağ Mahallesi'nde sol tarafı felç olan bir kişi, parklarda kendine müşteri bulan bir kadına fuhuş yapması için evini temin etmekten gözaltına alındı.

EV İHBARI GELDİ

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Elif Ö. (27) isimli bir kadının Zübeyde Hanım Parkı'nda fuhuş amaçlı erkeklerle anlaşıp, 52 yaşındaki sol tarafı felç olan Sezai B.'nin evine gittiği ihbarını aldı.

POLİS SİMİTÇİ KILIĞINA GİRDİ

Polis parkta simitçi kılığına girerek önlem alıp kadını izlemeye başladı. Yapılan izleme sonucunda kadının erkeklerle konuşarak parktan ayrıldığı belirlendi. Bunun üzerine polis kadın ve erkeği takip etti. Kadın Sezai B.'nin evine girdi. Polis, kadın ve erkeğin evden çıkmasını bekleyip çıkışta ikisini de gözaltına aldı.

SUÇLAMALARI REDDETTİ

Kadınla 50 lira para karşılığında birlikte olduğunu söyleyen şahıs serbest bırakıldı. Elif Ö. ise parklarda müşteri bulup Sezai B.'nin evinde fuhuş yaptığını, yaşlı adama evinde fuhuş yaptığına karşılık mutfak ihtiyaçlarını giderdiğini söyledi. Bunun üzerine yaşlı adam da gözaltına alındı. Sezai B. ise ifadesinde suçlamaları kabul etmedi.

DAHA ÖNCE DE YAKALANMIŞTI

Polis fuhuş yapan kadını hakkında adli işlem başlatarak serbest bıraktı. Sezai B. ise sorgulandıktan sonra adliyeye sevk edildi. Sezai B. adliyeye sevkten önce adli tıp biriminde sağlık kontrolünden geçirilirken, yürümekte zorlandığı gözlendi. Mahkemeye çıkarılan yaşlı adam Denetimli Serbestlik Yasası kapsamında serbest bırakıldı. Sezai B.'nin 1 yıl önce de evini fuhuş amaçlı kullandırmaktan yakalandığı öğrenildi.

Felçli Adam Fuhuşa Yer Temin Etmekten Yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Felçli Adam Fuhuşa Yer Temin Etmekten Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • .: Ne Adanaymış arkadaş 9 0 Yanıtla
  • Hukukçu: Adana'nın etrafına sur çekelim.İçine tüm suriyelileri dolduralım yaşasınlar orda 9 0 Yanıtla
  • MASAL: ADANA Bİ YANA DÜNYA Bİ YANA. 8 0 Yanıtla
  • mersi n: ADANA EFSANE ŞEHİR MACERA DOLU ADANA BOŞUN YOK HELAL SANA 6 1 Yanıtla
  • UA: Adana? 7 0 Yanıtla
  • dürüst vatandaş: sakin olun beyler ADANA DURUM NORMAL 4 1 Yanıtla
  • 42: Adana sıkıntı yok 5 0 Yanıtla
  • bilir kişi: ŞU EMNİYETİN ÇEVRESİNİ ARTIK HABERİ AÇMADAN TANIYORUM :D 3 1 Yanıtla
  • Hakli: Yine adana ama bakalim adanalimi yerleşmiş siginmacilardan başkasi olamaz güzelim adanayi rezil etmekren başka bir işe yaramaz ucuz insanlar hiii bu birtek te adanada yok cevabim boş konuşan lara 4 0 Yanıtla
  • xx: yine yeniden aaaa 3 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement