Felipe Melo'da Transfer Oyunu - Son Dakika
Spor

Felipe Melo'da Transfer Oyunu

Felipe Melo\'da Transfer Oyunu

Galatasaray'da 1 yılı kalan ve sözleşmesini uzatmak isteyen Melo'nun menajerlerinin Inter'in hocası Mancini'ye Brezilyalı futbolcuyu önerdikleri ortaya çıktı.

16.06.2015 08:35  Güncelleme: 08:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'da isyan bayrağı açan ve bir yıl kalan sözleşmesini uzatmak için Inter'i koz olarak kullanan Felipe Melo'da gerçek ortaya çıktı.

"MELO SİZİNLE ÇALIŞMAK İSTİYOR"

3.1 milyon euroluk garanti paranın yanısıra, maç başı ücreti olarak da 25 bin euro alan 31 yaşındaki futbolcunun menajerlerinin, Galatasaray'dan eski hocası Roberto Mancini ile temas kurarak, "Melo sizinle çalışmak istiyor. Futbolunun en verimli ve bu olgunluk döneniminde Inter'e çok faydalı olacak" dedikleri belirtildi.

İKİ İSİM OLMAZSA MELO

İtalyan ekibinin ise, Melo'yu ancak alternatif olarak düşünebilecekleri yanıtını verdiği kaydedildi. Inter'in orta saha için ilk olarak eski futbolcusu PSG'li Thiago Motta ismi üzerinde yoğunlaştığı vurgulandı. İtalyanların bunun yanında bir de Kolombiyalı futbolcu ile temasta olduğu ve Melo'nun menajerlerine, "Eğer bu iki futbolcu olmazsa Melo'yu o zaman düşünebiliriz" yanıtını verdikleri öğrenildi.

KONTRAT SORUNU

Öte yandan Sambacının menajerleri İstanbul'a gelerek Galatasaray'la ikinci tur görüşmelere başlayacak. Sarı-kırmızılıların 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Melo'yla ancak bir yıl daha kontrata sıcak baktıkları ancak Melo'nun toplam 4 yıl isteyerek sorun yarattığı ileri sürüldü.

Son Dakika Spor Felipe Melo'da Transfer Oyunu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (12)

  • eren: volkan emre melo satın lig çok güzel olur ve alan olursa bunları. azizide yanında bedava 20 1 Yanıtla
  • kon: köpekkk 12 0 Yanıtla
  • Matahari: Para tatlı. Nerde kazanır boyle paraları. Kerizi bulmuş bırakır mı ? 12 0 Yanıtla
  • Ülkücü : gönderin bakalim alan varmi sadece fiyat artirmak için yapiyor 8 0 Yanıtla
  • Hans Kürgen: Bulmuş çiftliği adam gidermi.bu sezon 13 kırmızısı es geçilmiş.taraftarda hala askeriyiz diyor.sen akıl ver allahım bizim millete.inter almaz çünkü italyada yılun bidonu seçildi.bilen bilir italyada en kötü futbolcuya verilir bu ödül 7 1 Yanıtla
  • ss: yollayın gitsin Galatasaray a yakışmıyor 6 0 Yanıtla
  • Hdkdjd: Pislik heryerde pisliktir 3 1 Yanıtla
  • oyuna gelmeyin: çok basit bilinen menejer oyunları ver 50-100 bin euro başka takımın menejerine gayriresmi telklif yaptır sonra gelsin milyon dolarlar eurolar takımlrda hala bunu yiyor.desenize buyur kapı açık güle güle diye bakalım gidecekmi:))))) 3 0 Yanıtla
  • Üstün: Klasik Brezilyalı 3 0 Yanıtla
  • CİMBOMLU: ŞU SEMİH İLE DEFANS OLMAZ KUMBARA OLURUZ DÜNYANIN EN İYİ KALECİSİ MUSLERA DA KOVA OLUR 2 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement