Felipe Melo: Taraftarımız Dortmund Maçında İşin İçine Etti - Son Dakika
Spor

Felipe Melo: Taraftarımız Dortmund Maçında İşin İçine Etti

Galatasaraylı Felipe Melo, "Taraftarımız aslında bizim sürükleyici gücümüzdür ancak Dortmund maçında meşale atarak işin içine ettiler." dedi.

09.11.2014 16:50  Güncelleme: 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Felipe Melo, kendisi hakkında yapılan eleştirilere açık ve net yanıtlar verdi. Brezilya'da yayın yapan Globo'ya konuşan sarı-kırmızılı futbolcu, ayrıca takımdaki geleceği, ülkesine dönüp dönmeyeceği, Brezilya Milli Takımı hocası Dunga ile görüşüp görüşmediği, Dortmund maçında yaşanan taraftar olayları ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"TÜRKÇE BİLMİYORUM, SADECE MESAJLARDAN BİRİNİ PAYLAŞTIM"

Skorer'in haberine göre; ceza almasına neden olan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkındaki sosyal medya paylaşımıyla ilgili olarak, "Türkçe bilmiyorum. Her gün binlerce mesaj ve fotoğraf alıyorum. Bir tanesini paylaştım. Ardından taraftarlar evime gelerek bana destek verdiler" dedi.

"GALATASARAY TARAFTARIYLA ARAMDA ÖZEL BAĞ VAR"

Sarı-kırmızılılarda taraftarlar arasında özel bir bağ bulunduğunu söyleyen Felipe Melo, kendisine önce Pitbull ardından General lakabı takıldığını söyledi. Melo, "Taraftarlar 'General Melo'nun askerleriyiz' diye bir pankart açtı. Taraftarlarla aramda özel bir bağ var. Yaptıkları herşeyin karşılığını vermek istiyorum. Taraftarların bu ilgisinden son derece memnunum. Ne yazık ki Brezilya'da hep tartışmalara konu oldum. Sürekli sorunlu biri olarak gösterildim. Ben tartışmacı birisi değilim, size gerçeği söylüyorum. Konuşacak kişiliğe sahip olan az sayıda futbolcu vardır" diye konuştu.

"TARAFTAR DORTMUND MAÇININ İÇİNE ETTİ"

Almanya'daki Borussia Dortmund maçında yaşanan taraftar olaylarını değerlendiren Brezilyalı futbolcu, "Futbolda taraftar fark yaratan bir unsurdur. Arsenal maçında taraftarlar sahaya meşaleler attılar. UEFA bu tip şeyler tekrarlanırsa sahamızı kapatabileceğini söyledi. Şu an Şampiyonlar Ligi'nde grubu üçüncü tamamlamak ve Avrupa Ligi'ne gidebilmek için mücadele veriyoruz. Böyle bir anda taraftar tekrar sahaya maddeler atıyor. Ben de onların yanına gittim. Çünkü son Arsenal karşılaşmasını seyircisiz oynama riskiyle karşı karşıya kalmıştık. Aslında taraftar bizim sürükleyici gücümüzdür. Ancak burada işin içine ettiler" şeklinde konuştu.

"KONTRATIM DEVAM EDİYOR"

Futbolculuk hayatına dair düşüncelerini de paylaşan 31 yaşındaki futbolcu, "Gelecekte neler olacağını yalnız Tanrı bilir. Bazı hedeflerim var. Bunların başında Şampiyonlar Ligi'nde oynamak geliyor ve burda bu amacımı gerçekleştiriyorum. Galatasaray formasıyla çeyrek finale kadar yükseldim. Brezilya'ya dönme düşüncesi de bana hep cazip geliyor. Galatasaray ile 1.5 yıl daha kontratım var ve neler olacağını o zaman göreceğiz" ifadelerini kullandı.

"VASCO DA GAMA FORMASI GİYMEM"

Melo şöyle devam etti: "İnsanlar sürekli benim ülkeye dönüşümle ilgili şeyler söylüyorlar. Ben de bir gün dönmek ve üst seviyede futbol oynamak istiyorum. Şampiyonluk mücadelesi veren bir takımda oynamak istiyorum. Flamengo'nun benim için hep ayrı bir yeri olmuştur. Sao Paulo taraftarı bana hep ilgi göstermiştir. Sadece ezeli rakip Vasco da Gama forması giymem. Onun dışındaki takımlara kapıyı kapatmam".

"DUNGA İLE GÖRÜŞTÜM AMA..."

Felipe Scolari'nin ardından Brezilya Milli Takımı'nın başına geçen Carlos Dunga'nın kendisini arayıp aramadığı sorusuna yıldız futbolcu şu yanıtı verdi: "Bir kaç kez mesajlaştık. O sırada Brezilya'nın başına yeni geçmişti. Yalnız bunlar doğum günü mesajı ev arkadaşlıkla ilgili şeylerdi. Profesyonel ve işle alakalı konular değillerdi. Ben kendisine işinde başarılar diledim ve iyi niyetlerimi ilettim. Ayrıca takıma getirdiği yeni hava aldığı iyi sonuçlardan ötürü kutladım. Belki ben de bir gün onlara katılırım".

"BREZİLYA'YI ZİYARETE GİDECEĞİM"

Galatasaraylı futbolcu, Brezilya Milli Takımı'ndan eski hocası Dunga ve Brezilya kafilesi ile İstanbul'da görüşüp görüşmeyeceği sorusu üzerine şunları söyledi: "Eğer ben burdaysam neden olmasın? Boş zamanımız olduğunda yapacak işlere zamanımız var demektir. Çocuklarımın pasaportunu yenilemeliyim. Ancak şunu söyleyeyim burada tüm kalbimle açığım. Evet onları ziyarete gideceğim ve desteklerimi ileteceğim".

Melo geçtiğimiz yıl sahiplendiği Kira isimli köpeği ve ailesiyle İstanbul'da mutlu bir hayat sürdüğünü de dile getirdi. Ancak ülkedeki misafirlik ilişkilerinin farklı olduğunu itiraf eden oyuncu, "Burada Türkiye'de insanlar haber veremeden çat kapı evinize geliyorlar ve Kira bu duruma çok kızıyor" dedi.

Felipe Melo: Taraftarımız Dortmund Maçında İşin İçine Etti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Felipe Melo: Taraftarımız Dortmund Maçında İşin İçine Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • doğrucu davut: GALATASARAY TARAFTARI:futbolcularımız dortmund maçında futbolun içinede ettiller dışınada ettiler:))))) 4 1 Yanıtla
  • gsli: jarzınız bitmiş boş boş knşm eski modeli gecmiş tarihi bitmiş kadro baştan sona yenilenmek lazım macta cok donuyonuz 1 0 Yanıtla

Advertisement