Fenerbahçe, Aatif Chahechouhe için Sivasspor ile Anlaştı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Aatif Chahechouhe için Sivasspor ile Anlaştı

Sivasspor başkanı Mecnun Otyakmaz, Aatif Chahechouhe için Fenerbahçe'yle anlaştıklarını açıkladı.

09.06.2016 13:44  Güncelleme: 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

UEFA'nın mali disiplin dayatmasından dolayı alternatif isimlere yönelen Fenerbahçe, Sivasspor forması giyen Aatif Chahechouhe ile anlaşmaya vardı. Kırmızı-Beyazlıların başkanı Mecnun Otyakmaz, Aatif Chahechouhe için Sarı-Lacivertlilerle anlaştıklarını, önümüzdeki hafta da transferi sonlandıracaklarını söyledi.

3 YILLIK ANLAŞMA

Van Persie ve Fernandao'nun ardından kadrosuna yeni bir gol kralı kazandıracak olan Fenerbahçe'nin, önümüzdeki günlerde Faslı yıldızla 3 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

AATİF 'FENER' DEDİ

Şampiyonluğu ve kupayı kaçırdıktan sonra sancılı bir döneme giren Fenerbahçe'de ilk olarak teknik direktör Vitor Pereira ile 'devam' kararı çıkmış, ardından da transfer çalışmaları başlamıştı. Trabzonspor, Osmanlıspor ve Bursaspor'dan önemli teklifler almasına rağmen "Önceliğim Fenerbahçe" diyen Aatif ile her konuda anlaşan Sarı-Lacivertliler, Sivasspor'la da el sıkıştı.

BONSERVİS 2 MİLYON EURO CİVARI

Aatif'in bonservisini alacak Fenerbahçe'nin nakit olarak 2-2.5 milyon Euro civarı bir rakam ödemesi bekleniyor. Takasta ise Hakan Çinemre ve Ramazan Civelek gibi genç oyuncular kiralık gönderilecek.

Fenerbahçe, Aatif Chahechouhe için Sivasspor ile Anlaştı

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Aatif Chahechouhe için Sivasspor ile Anlaştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement