Fenerbahçe Altyapısından Yetişen Futbolcular - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Altyapısından Yetişen Futbolcular

Fenerbahçe Altyapısından Yetişen Futbolcular

Anderlecht'in Galatasaray karşısında çok genç bir kadroyla mücadele etmesi Fenerbahçeli taraftarlarda soru işaretlerine neden oldu.

19.09.2014 13:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anderlecht'in Galatasaray karşısında çok genç bir kadroyla mücadele etmesi ve 17 yaşındaki Youri Tielemans'ı 90 dakika sahada tutması Fenerbahçeli taraftarlarca soru işaretlerine neden oldu.

Uzun yıllardır altyapısından A Takım'a oyuncu çıkartamayan Fenerbahçe'de, geleceğin en önemli yıldızlarından biri olarka lanse edilen ve sezon içerisinde 20 yaşına basacak olan Recep Niyaz son iki sezondur kiralık olarak PTT 1.Lig'de forma giyerken, çok sayıda genç futbolcu da forma bekliyor.

Recep Niyaz'ın yanında Salih Uçan'ı da satın alma maddesiyle birlikte Roma'ya yollayan Fenerbahçe'de altyapıdan çıkıp A Takım'da hizmet eden son yıllardaki tek isim Semih Şentürk.

Alex eleştirmişti

Sarı lacivertli takımın efsane futbolcusu Alex de Souza da Türkiye'de forma giydiği dönemde her fırsatta genç futbolcuların şans bulamamasını eleştirmiş ve Olcan Adın'ın Fenerbahçe'den ayrılarak çok doğru bir hareket yaptığını belirtmişti.

Henüz 18 yaşında transfer olduğu Fenerbahçe'de forma şansı bulamamasına rağmen Trabzonspor'da yıldız olan ve sezon başında Galatasaray'a transfer olarak İstanbul'a geri dönen Olcan Adın, gösterdiği performansla A Milli Takım'a kadar yükselen Bilal Kısa, Başakşehir'in yeniden Süper Lig'e dönmesinde önemli rol oynayan ve Fatih Terim tarafından A Milli Takım'a davet edilen Volkan Babacan gibi altyapı oyuncularını kullanamayan sarı lacivertli takımın elinden kaçırdığı yıldızların bazıları şu şekilde;

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe Altyapısından Yetişen Futbolcular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement