Fenerbahçe As Başkanı Ozan Balaban: Herkes Ayağını Denk Alsın - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe As Başkanı Ozan Balaban: Herkes Ayağını Denk Alsın

Fenerbahçe As Başkanı Ozan Balaban, Galatasaray'a kaybettikleri maç sonrası Türkiye Basketbol Federasyonu'na tepki göstererek "Herkez ayağını denk alsın" ifadelerini kullandı.

29.05.2016 22:27  Güncelleme: 22:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Basketbol Ligi play-off serisi üçüncü maçında Galatasaray Abdi İpekçi'de Fenerbahçe'yi ağırladı. Karşılaşmayı Galatasaray 65-63 kazanarak seride durumu 2-1'e getirdi. Mücadelenin dördüncü periyodu öncesi Galatasaray taraftarları tarafından sahaya yabancı maddeler atılınca maç bir süre durdu.

Fenerbahçe As Başkanı Ozan Balaban maç sonu yaptığı açıklamalarda Galatasaraylı taraftarları ve Basketbol Federasyonu'nu hedef aldı. İşte Balaban'ın konuşmaları:

"KAFAMIZA GELMEYEN KALMADI"

"Biz Abdi İpekçi'ye daha önce de geldik. Burada maç da kazandık maç da kaybettik. Ama olay o değil, bu kadar çirkin bir ortamda kafamıza gelmeyen kalmadı, yemediğimiz küfür kalmadı. Koridorlar da yumruk yemeğe ve taciz edilmeye kadar her şeye maruz kaldı.

"FEDERASYON AKLINI BAŞINA ALSIN"

Biz tüm bu olanlara karşın sessiz kalıyorsak acizliğimizden değil efendiliğimizden. Herkes ayağını denk alsın. Federasyon kaç kez anons yaptırdı. Normalde bu maçın yarım kalması lazım. Federasyon raporlarını merakla bekliyoruz. Bir 'gerizekalı' tezahüratına anons yaptırıp üstüne para cezası veren Federasyon bakalım bu maç için ne yapacak. Bundan sonra biz de efendiliği bırakırız. Aynı üslubu takınızırız. Federasyon aklını başına alsın."



Fenerbahçe As Başkanı Ozan Balaban: Herkes Ayağını Denk Alsın

Son Dakika Spor Fenerbahçe As Başkanı Ozan Balaban: Herkes Ayağını Denk Alsın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ALİ: SEN KİMSİN LAN YOBAZ KADIKÖYDEKİ YAPTIKLARINIZI UNUTTUNUZMU BEYİNSİZ BİR MİLYON İNSANI ELEKTRİKSİZ BIRAKTINIZ SİZ AYAĞINIZI DENK ALIN UTANMAZ SIKILMAZ PİSLİK MUM IŞIĞINDA KUPA ALDIK 24 10 Yanıtla
  • asd: ulan bana bakın siz daha gitmeyecekmisiniz yeter lan gidin şirketlerinizi yönetin 5 2 Yanıtla
  • ali: Ben bu mal seyircileri anlamiyorum,hicmi efendiliginiz yok ayip adam gibi mac izleyecekseniz izleyin pkk li itlerden bir farkiniz yok onlarda yakip yikiyor saldiriyor sizlerde adam gibi izle evine git,o sporcu trilyonla oynuyor senin gibi salak onlar icin kendini yirtiyor,birde izliyorsan terbiyenle izle iste bu!!!!!! 1 0 Yanıtla

Advertisement