Fenerbahçe, Avrupa Macerasına Monaco Sınavıyla Başlıyor - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçe, Avrupa Macerasına Monaco Sınavıyla Başlıyor

Fenerbahçe, Avrupa Macerasına Monaco Sınavıyla Başlıyor

FENERBAHÇE, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında yarın akşam (çarşamba) Fransa'nın Monaco takımı karşısında rövanş için avantaj sağlamak istiyor.

26.07.2016 18:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FENERBAHÇE, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında yarın akşam (çarşamba) Fransa'nın Monaco takımı karşısında rövanş için avantaj sağlamak istiyor. Ülker Stadı'ndaki karşılaşma TSİ 21.30'da başlayacak. Smart Spor'dan naklen yayınlanacak maçı İspanyol Jesus Gil Manzano yönetecek. Rövanş karşılaşması ise 3 Ağustos Çarşamba günü Fransa'da oynanacak.

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde gruplara adını yazdırmak için ilk engel olan Monaco'yu geçmek zorunda. Fransız temsilcisinin elenmesi durumunda play off turunda bir rakip daha sarı lacivertlileri bekliyor. Aksi takdirde UEFA Avrupa Ligi için eleme turuna kalınacak.

Fenerbahçe'de sakat Van Persie, Volkan Demirel ve İsmail Köybaşı ile, cezalı olan Teknik Direktör Pereira'nın yanı sıra Mehmet Topal, Alper Potuk ve Volkan Şen forma giyemeyecek. Sarı lacivertlilerin yeni transferleri, Monaco karşısında ilk resmi maçlarına çıkacak. Martin Skrtel, Roman Neustadter, Gregory Van der Wiel ve Aatif Chahechouhe, Fenerbahçe'nin kozlarından. Monaco, kalecisi Subasic sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe'ye karşı ilk maçta oynamayacak. Rakip kalede ise tanıdık bir isim olacak. Bir dönem Galatasaray'da kalecilik yapan 39 yaşındaki İtalyan Morgan de Sanctis, eldivenleri giyecek. Fenerbahçe, Monaco maçıyla 62 gün sonra resmi bir karşılaşmaya çıkacak. Kadıköy'de seyircisi önünde kazanmak için ter dökecek. Fenerbahçe, Fransızlara karşı 18. kez sahaya çıkacak. Geçmişteki 17 maçta, sarı lacivertliler 4 galibiyet, 3 beraberlik aldı.

STAT: Ülker SAAT: 21.30 HAKEM: Jesus Gil Manzano (İspanya) YAYIN: Smart Spor

FENERBAHÇE

FABİANO

KJAER

SKRTEL

NEUSTADTER

VAN DER WİEL

DE SOUZA

OZAN

SALİH

HASAN

EMENİKE

FERNANDAO

Teknik Direktör: Vitor Pereira

MONACO

DE SANCTİS

JEMERSON

FABİNHHO

RAGGİ

SİDİBE

DİRAR

LEMAR

SİLVA

BAKAYOKO

GERMAİN

FALCAO

Teknik Direktör: Leonardo Jardim

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Fenerbahçe, Avrupa Macerasına Monaco Sınavıyla Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement