Fenerbahçe Babanın Çiftliği Değil" - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Babanın Çiftliği Değil"

Fenerbahçe Babanın Çiftliği Değil"

Ahmet Çakar, Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe Başkanlık koltuğunu işgal etmekte olduğunu söyleyerek: "Fenerbahçe Kulübüne yaptıkları ve yapmadıklarıyla ihanet etmektedir.

26.02.2017 23:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ahmet Çakar, Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe Başkanlık koltuğunu işgal etmekte olduğunu söyleyerek: "Fenerbahçe Kulübüne yaptıkları ve yapmadıklarıyla ihanet etmektedir. Tamam istifa falan etme... Benim umurumda da değil... İstifa etmezsen bana, medyaya yarar. Oynarız biz lastik top gibi, kedi fare gibi... Tabiki Genel Kurul üyeleri bilecek. Çok ciddi bir diktatörlük, ciddi bir faşizm... 5-10 Bin tane Genel Kurul üyelerinin %80'i Aziz Yıldırım'ın kontrolünde. Bir kısmına bedava çay, bedava çorba ile tesislerde imkan sağlayarak onların oylarını alıyor. " şeklinde konuştu.



"İSTİFA ETME SAKIN"



"Advocaat, 1 Milyon 600 Bin Euro... Son voleyi vurayım dedi. Tutarsa olur. Tutmazsa da banane de... Advocaatmış, İsmail Kartalmış, Pereiraymış hepsini geç Baş suçlu, Fenerbahçe'ye yaptıklarıyla ihanet içinde bulunan, Fenerbahçe'ye ağır zararlar veren Aziz Yıldırımdır. İstifa etmesin sakın...İstifa etme bana yarasın. Ben menfaatim için istifa etmeni istemiyorum. İstifa etmezsen de sonunun ne olacağını biliyorum."



"FENERBAHÇE, SENİN BABANIN ÇİFTLİĞi DEĞİL"



"Bir diktörya kurmuşsun. Fener'i babanın çiftliği gibi yönetiyorsun. Arkana Fener'i alarak her türlü işlerini, bana yapılan Fener'e yapılmış diyerek arkadan 20 Milyon taraftarı almaya çalışıyorsun. Advocaat benim için zurnanın son deliği. Advocaat 1 Milyon 600 Binin peşinde. Zorla gelmedi. Şu anda kalben değil icraatlarıyla Fenerbahçe'ye ihanet eden Aziz Yıldırım'dır. Fenerbahçe senin babanın çiftliği değildir Aziz Efendi."



Kaynak: Sporvadisi.com



Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe Babanın Çiftliği Değil' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement