Fenerbahçe, Balıkesir'de Tesis Kurmak İstiyor - Son Dakika
Yerel

Fenerbahçe, Balıkesir'de Tesis Kurmak İstiyor

Fenerbahçe Spor Kulübünün, içinde spor okulu ve kamp alanının bulunacağı bir tesis kurmak için Balıkesir'de 15-20 dönümlük yer aradığı, konuyla ilgili Büyükşehir Belediyesinden talepte bulunduğu bildirildi.

17.02.2015 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ZAFER AKPINAR - Fenerbahçe Spor Kulübünün, içinde spor okulu ve kamp alanının bulunacağı bir tesis kurmak için Balıkesir'de 15-20 dönümlük yer aradığı, konuyla ilgili Büyükşehir Belediyesinden talepte bulunduğu bildirildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fenerbahçeli yöneticilerle bir süre önce görüştüklerini ve kendilerinden yer talep edildiğini söyledi.

Hem spor okulu hem de kamp alanı olarak kullanılmak üzere bir spor tesisi kurmayı planlayan Fenerbahçe'nin yatırım için Balıkesir'de yer aradığını ifade eden Uğur, halen Fenerbahçe'nin de kendilerinin de tesis için uygun alan baktıklarını anlattı.

Fenerbahçe'nin 15-20 dönümlük bir alan aradığını dile getiren Uğur, şunları kaydetti:

"Araştırmalarımız sürüyor. Fenerbahçe'nin öncelikli olarak talep ettikleri bölge Edremit Körfezi ancak oradaki yerler hem kıymetli hem de fazla bir alanımız yok. Fenerbahçe gibi büyük bir kulübün Balıkesir'de eğitim ve kamp tesisi olmasını biz de çok isteriz. Fenerbahçe'nin böyle bir yatırımı gerçekleştirmesi, ilin spor alanında cazibesini artıracaktır. Sarı-lacivertlilerin, burada kamp yapması zamanla diğer kulüplerin ve yurt dışındaki takımların da dikkatini çekecek. Belki spor alanında diğer yatırımlara da ev sahipliği yapacağız."

Uğur, Balıkesir'in futbol takımlarının kamp merkezi olabileceğine dikkati çekerek, ilin sadece futbol değil diğer spor alanlarında da önemli bir potansiyele sahip olduğunu söyledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Fenerbahçe, Balıkesir'de Tesis Kurmak İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement