Fenerbahçe Masa Tenisi Takımında Hedef Avrupa Şampiyonluğu - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Masa Tenisi Takımında Hedef Avrupa Şampiyonluğu

Fenerbahçe Masa Tenisi Takımında Hedef Avrupa Şampiyonluğu

Masa Tenisi Avrupa Şampiyonlar Ligi Bayanlar Finali'nin 2. maçında Fenerbahçe, Almanya'nın TTC Berlin Eastside takımı ile yarın karşılaşacak.

12.04.2014 19:53  Güncelleme: 20:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Masa Tenisi Avrupa Şampiyonlar Ligi Bayanlar Finali'nin 2. maçında Fenerbahçe, Almanya'nın TTC Berlin Eastside takımı ile yarın karşılaşacak. Almanya'da oynanan finalin ilk maçını sarı-lacivertliler 3-2 kaybetmişti.

Fenerbahçe ile TTC Berlin Eastside arasındaki mücadele yarın saat 14.00'de İstanbul Ülker Sport Arena Metro Energy Salonu'nda oynanacak. 2011-2012 ve 2012-2013 sezonlarında ETTU CUP'ta Avrupa Kupası'nı müzesine götüren Fenerbahçe Bayan Masa Tenisi Takımı, üst üste 3. Avrupa Şampiyonluğu için bu kez Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligi finalinde raket sallayacak.

"İYİ BAŞLARSAK SONUNU GETİRİRİZ"

Final maçının zorlu geçeceğini belirten Fenerbahçe Masa Tenisi Şube Kaptanı Gürhan Yaldız, "İlk maçta 3-2 mağlup olmamıza rağmen, kupanın sahibini belirleyecek asıl maç burada oynanacak. 3-0 ve 3-1'lik skorlarla Avrupa Şampiyonu oluyoruz. Eğer 3-2 kazanırsak, o zaman setlere bakılacak. İlk maçta Berlin takımının setlerde 11-8 üstünlüğü vardı. Bu nedenle eğer maç 3-2 biterse, 11-8'e getirmemiz lazım. Böyle bir durumda set sayılarına bakılacak. İlk maçta bizim 187-186 üstünlüğümüz var. Esas önemli olan takımın durumunun, konsantrasyonunun iyi olması. İyi bir seyirci desteği ile iyi bir hava yakalayacağımıza da inanıyoruz. İyi başlarsak sonunu getiririz. Üst üste 3. kez bir Avrupa Kupası'nı kazanarak, ilki gerçekleştirmek istiyoruz" diye konuştu.

Sarı-lacivertliler final maçına Cheng Ching, Melek Hu, Viktoria Pavlovich'den oluşan takımıyla çıkacakken, TTC Berlin Eastside ise Irene İvancan, Georgina Pota ve Xiaona Shan'den kurulu takımıyla mücadele edecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe Masa Tenisi Takımında Hedef Avrupa Şampiyonluğu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement