FB Bayburt Maç Özeti (5-0) Webo Şov ! - Son Dakika
Soğuk Haber

FB Bayburt Maç Özeti (5-0) Webo Şov !

FB Bayburt Maç Özeti (5-0) Webo Şov !

Fenerbahçe Bayburt maçının özeti ve golleri. Kadıköy'de Bayburt maçına çıkan Fenerbahçe sahadan 5-0 gibi farklı bir skorla galip ayrıldı. Mücadelenin detayları şu şekilde.

03.02.2015 21:45  Güncelleme: 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

3 Şubat Salı Fenerbahçe 5 Bayburt 0 maç özeti ve golleri. Fenerbahçe Bayburt mücadelesinin geniş özeti ve tüm golleri. Ziraat Türkiye Kupası'nda Fenerbahçe Bayburt ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Fenerbahçe farklı bir şekilde kazandı. Maçın geniş özeti ve gollerini izlemek için ilgili bağlantıları haberimizde bulabilirsiniz. Fenerbahçe'niin farklı kazandığı maçta Webo hatrick yaparak maçın yıldızı oldu.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 6. ve son hafta maçında 3. Lig 3. Grup takımlarından Bayburt Grup Özel İdare ile karşılaştı.

Bu sezon tribünleri dolduramayan Fenerbahçe, Kadıköy'de taraftara hasret kaldı. Bayburt karşısında da tribünler boş kaldı. Bayburtlu futbolseverler ise takımlarını desteklemek için konuk takım taraftarlarına ayrılan bölümü doldurdu.

"BİZE HER YER TRABZON"

Bayburt için Ayrılan 12 bin 500 biletin büyük bir bölümü tükendi. Bunun üzerine Migros kale arkasının da kapıları açıldı ve bu bölüme de çok sayıda Bayburt takımını destekleyen taraftar giriş yaptı.

Öte yandan Bayburt taraftarının maçtan önce "Bize her yer Trabzon" tezahüratı yapması kısa süreli gerginlik yaşanmasına neden oldu.

KAĞIT BİLET DE SATILDI

Bu karşılaşma için sadece Passolig uygulaması değil kağıt bilet uygulaması da yapıldı. Bu durumu fırsat bilet Bayburt Taraftarları Kadıköy'ü kendi evlerine çevirdiler. Öte yandan bu hafta sonunda Trabzonspor ile başlayacak seride Fenerbahçe, kısa sürede Beşiktaş ve Galatasaray ile karşılaşacak. Bu maçlar öncesinde Fenerbahçeli taraftarların takımlarına sahip çıkıp destek olmaları bekleniyor. Şampiyonluk yolundaki bu zorlu maçlar öncesinde tribünlerin geçen yıllarda olduğu gibi yeniden dolması bekleniyor.

70'
Bayburt İl Özel İdare ikinci oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor, oyundan çıkan isim Hüseyin Emre Durmuş, oyuna dahil olan isim Tevfik Şanver.
69'
Moussa Sow'un ara pasıyla ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Uygar Mert Zeybek sol ayağıyla şutunu çekiyor, top direkten dönerek Savaş Polat'ın önüne düşüyor, Savaş Polat sol ayağıyla şutunu çekiyor, top etkisiz bir şekilde auta gidiyor.
67'
Fenerbahçe ikinci oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor, oyundan çıkan isim Emmanuel Emenike, oyuna dahil olan isim Savaş Polat.
65'
Bayburt İl Özel İdare ilk oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor, oyundan çıkan isim İbrahim Kongur, oyuna dahil olan isim Anıl Gir.
64'
Golün asistini yapan isim Michal Kadlec.
64'
GOOOLL! Fenerbahçe Pierre Webo ile farkı 4'e çıkarıyor. Sol kanattan topla ilerleyen Michal Kadlec ceza alanı çizgisi hemen yakınından ortasını yapıyor, ön direğe hareketlenen Pierre Webo altı pas çizgisi üzerinden şutunu çekiyor, net vuruşunda top ağlarla buluşuyor.
63'
Bayburt İl Özel İdare takımında Hüseyin Emre Durmuş ceza sahası hemen dışından sol çaprazdan teknik bir vuruşla şutunu çekiyor kaleci Mert Günok havadan gelen topa uzanarak kontrol ediyor.
62'
Bayburt İl Özel İdare Süleyman Altuntaş ile ceza sahası dışından sol çaprazdan serbest vuruş kullanıyor, Süleyman Altuntaş kaleye şutunu çekiyor, baraja çarpan top oyun alanı dışına çıkıyor.
59'
Ramazan Civelek'in pasıyla ceza sahası içerisinde topla buluşan Pierre Webo çok bekletmeden, yerden ara pasını Emmanuel Emenike'ye veriyor, Emmanuel Emenike yerden hızlı gelen pasa kayarak vurmaya çalışıyor, ama bir adım önden giden top auta çıkıyor.
56'
Ani gelişen Fenerbahçe atağında, Moussa Sow rakipten topu çalıyor, ilerleyerek ceza alanı içerisine giriyor, sol tarafında boşta bulunan Emmanuel Emenike'ye pasını veriyor, Emmanuel Emenike topu kontrol edip sağa çekiyor, vuruşunda top üstten auta gidiyor.
52'
Bayburt İl Özel İdare sağ kanattan atak geliştiriyor, ceza alanı dışından sol çaprazdan Tahir Türker şutunu çekiyor, ceza alanı içerisinde bulunan Orçun Selduman gelen topa sert bir vuruş yapıyor, top üstten auta gidiyor.
52'
Bayburt İl Özel İdare takımında Erçin Ilgaz ceza alanı içerisinden sağ çaprazdan şutunu çekiyor, kaleci Mert Günok üzerine gelen topu rahatca kontrol ediyor.
50'
Fenerbahçe sol kanattan köşe vuruşu kullanıyor, topun başına geçen isim Uygar Mert Zeybek, ceza alanına ortasını yapıyor Bayburt İl Özel İdare savunması topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
48'
Fenerbahçe Ramazan Civelek ile sol kanattan atak geliştiriyor, Ramazan Civelek ceza alanı içerisine girer girmez ortasını yapıyor, ceza yayı içerisinde bulunan Pierre Webo gelişine topa sert vuruyor, kaleci Ali Karadeniz iki hamlede topu kontrol ediyor.
46'
Fenerbahçe ilk oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor, oyundan çıkan isim Mehmet Topal, oyuna dahil olan isim Selçuk Şahin.
46'
Hakem Serkan Çınar'ın düdüğü ile ikinci yarıya Fenerbahçe başlıyor.
45'
Hakem Serkan Çınar ilk yarıyı bitiren düdüğünü çalıyor, ilk yarı Fenerbahçe'nin 3 farklı üstünlüğü ile sona eriyor.
45'
Hakem ilk yarının sonuna ez 1 dakika ilave ediyor.
43'
Bayburt İl Özel İdare sağ kanattan korner kullanıyor, topun başına Tahir Türker geçiyor, ceza alanına gelen topu kaleci Mert Günok yükselerek kontrol ediyor.
40'
Faul sonrası Süleyman Altuntaş ve Moussa Sow tartışıyorlar, hakem sarı kartını bu sefer Süleyman Altuntaş için gösteriyor.
40'
Moussa Sow sağ kanatta ceza alanı hemen dışında rakibi Süleyman Altuntaş'a yaptığı faul sonrası hakem tarafından sarı kart ile cezalandırılıyor.
38'
Sol kanattan ceza alanı dışından Michal Kadlec ortasını yapıyor, Bayburt İl Özel İdare savunması topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
34'
Golün asistini yapan isim Moussa Sow.
34'
GOOOLL! Fenerbahçe Mehmet Topal'ın golü farkı üçe çıkarıyor. Sağ kanattan kullanılan kornerde topun başına geçen isim Uygar Mert Zeybek ceza alanına ortasını yapıyor, gelen topu Michal Kadlec kafa vuruşu ile indiriyor kale önünde bulunan Moussa Sow, yere düşerken pasını Mehmet Topal'a veriyor, müsait posizyonda bulunan Mehmet Topal sağ ayağıyla topu ağlara gönderiyor.
31'
Bayburt İl Özel İdare sol kanattan korner kullanıyor, topuna başına geçen isim Tahir Türker, ceza alanına gelen topu kaleci Mert Günok yükselerek kontrol ediyor.
28'
Ramazan Civelek sol kanattan ceza alanı dışından yerden ara pasıyla Emmanuel Emenike'ye pasını veriyor, ceza alanında sol çaprazda topla buluşan Emmanuel Emenike şutunu çekiyor, kaleci Ali Karadeniz kurtarıyor.
26'
Tahir Türker sağ kanattan ceza alanına rakiplerini geçerek giriyor, girer girmez şutunu çekiyor top Mehmet Topuz'a çarparak tehlikeli bölgeden uzaklaşıyor.
24'
Sağ kanattan gelişen Bayburt İl Özel İdare atağında Erçin Ilgaz ceza alanına ortasını yapıyor, ceza alanı sağ çaprazdan Hüseyin Emre Durmuş kafa vuruşu yapıyor, top kale yanından auta gidiyor.
21'
Golün asistini yapan isim Emmanuel Emenike.
21'
GOOOLL! Fenerbahçe Ramazan Civelek ile 2 farklı öne geçiyor. Sağ kanatta topla buluşan Emmanuel Emenike ceza alanı çizgisi sağ çaprazından ortasını yapıyor, ceza alanı içerisinde hareketlenen Ramazan Civelek altı pas çizgisine yakın bir noktadan gelişine topa vuruyor ve top ağlarla buluşuyor.
18'
Golün asistini yapan isim Moussa Sow.
18'
GOOOLL! Fenerbahçe Pierre Webo'nun golü ile öne geçiyor. Sol kanattan ceza alanı dışından Moussa Sow ortasını yapıyor, ön direğe doğru gelen topa altı pas çizgisi hemen yanında bulunan Pierre Webo kafa vuruşu yapıyor, top ağlarla buluşuyor.
16'
Sol kanattan ceza alanı dışından Michal Kadlec ortasını yapıyor, dikkatli Bayburt İl Özel İdare savunması topu kontrol ederek tehlikeli alandan çıkarıyor.
14'
Uygar Mert Zeybek Pierre Webo ile ver kaç yaparak kendisine vuruş açısı yakalıyor, ceza alanı yay çizgisi üzerinden Uygar Mert Zeybek şutunu çekiyor, etkisiz vuruşunu kaleci Ali Karadeniz rahatca kontrol ediyor.
10'
Emmanuel Emenike sağ kanattan taç çizgisine yakın bir noktadan ceza alanına ortasını yapıyor Bayburt İl Özel İdare savunması topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
6'
Bayburt İl Özel İdare Yunus Emre Eserdi ile sol kanattan korner kullanıyor, ceza alanına gelen topu Fenerbahçe savunması tehlikeli bölgeden uzaklaştırıyor.
5'
Orçun Selduman kaleyi cepheden gören bir posizyonda uzaktan şansını deniyor, etkisiz şutu üstten auta gidiyor.
4'
Mehmet Topuz'un pasıyla ceza alanı içerisine hareketlenen Pierre Webo için ofsayt bayrağı havaya kalkıyor.
3'
Bayburt İl Özel İdare takımında Tahir Türker sol kanattan ceza alanı dışından ortasını yapıyor, ceza alanı içerisine gelen topu Fenerbahçe savunması kontrol ediyor.
1'
Hakem Serkan Çınar'ın ilk düdüğü ile maça Bayburt İl Özel İdare başlıyor.
-
İki takımda sahadaki yerlerini alıyor, maç birazdan başlayacak.
-
İki takım ilk defa 24 Aralık 2014 tarihinde E Grubu 3.hafta mücadelesinde karşı karşıya gelirken, Fenerbahçe rakibini 3-1'lik skorla mağlup etti.
-
Ev sahibi Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu, Hasan Ali Kaldırım, Raul Meireles, Gökhan Gönül ve Alper Potuk sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecekler. Konuk ekipte ise sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor.
-
Karşılaşma öncesinde ev sahibi Fenerbahçe E Grubu'nda 8 puanla lider konumunda bulunuyor. 7 puanlı Bayburt İl Özel İdare ise 3.sırada yer alıyor. Fenerbahçe eğer bugün kazanırsa grubun bir diğer karşılaşması olan AltınorduKayserispor maçının sonucunu beklemesine gerek kalmadan adını üst tura yazdıracak. Konuk ekip Bayburt İl Özel İdare'nin de üst tura çıkabilmesi için bu maçtan mutlak 3 puan alması gerekiyor.
-
Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda saat 20:00'da başlayacak mücadeleyi Serkan Çınar yönetecek.
-
Ziraat Türkiye Kupası E Grubu son hafta mücadelesinde Fenerbahçe kendi sahasında Bayburt İl Özel İdare ile karşılaşıyor.

Son Dakika Soğuk Haber FB Bayburt Maç Özeti (5-0) Webo Şov ! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor
    17:28 Arka Sokaklar 670. Bölüm: Ekip, Rus bürokrata suikast girişimini önlemeye çalışıyor

    Kuzgun, İstanbul'da bir konferans verecek olan ünlü Rus bürokrat Ivan Nazımovıc'in peşindedir. Ekibimiz Ivan için bir koruma kalkanı oluşturur. Bir asker uğurlama töreninde havaya sıkılan kör bir kurşunla kızını kaybeden baba Kazım intikamını almak için ilginç bir yola başvurur. Arka Sokaklar 671. Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı! Engin, casusluktan gözaltına alınıyor! Arka Sokaklar yeni bölümüyle 19 Nisan Cuma saat 20.00'da Kanal D'de!

  • BAHAR yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar fragmanı izle!
    15 Nis BAHAR yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bahar fragmanı izle!

    Bahar dizisi, her hafta seyirciyi ekrana kilitliyor. Bahar'ın hayatta kalma umudu artıyor. Bahar dizisi Güney Kore'den uyarlanmıştır. Bahar'ın 8. Bölümünde büyük bir tehlike ortaya çıkıyor. BAHAR 9. BÖLÜM FRAGMANI İZLE!

  • Olympiakos Fenerbahçe maçı tek maç mı, ikinci maç var mı?
    11 Nis Olympiakos Fenerbahçe maçı tek maç mı, ikinci maç var mı?

    Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final ilk maçında Olympiakos ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Peki, Olympiakos Fenerbahçe maçı tek maç mı, ikinci maç var mı?


Advertisement