Fenerbahçe, Bayburt'u Üç Golle Geçti: 1-3 - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Bayburt'u Üç Golle Geçti: 1-3

Fenerbahçe, Bayburt\'u Üç Golle Geçti: 1-3

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu ikinci maçında Fenerbahçe, Spor Toto 3. Lig takımı Bayburt İl Özel İdare'ye konuk oldu.

16.12.2014 18:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

13.30'da başlayan mücadele Bayburt Genç Osman Stadı'nda oynanan mücadeleye Fenerbahçe golle başladı.Sol kanatta hareketlenen Alper, ceza sahasına sokulup Webo'yu gördü. Webo uzak köşeye düzgün bir vuruşla topu filelere göndererek Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçirdi.Bu golün ardından rakip kaledeki baskısını sürdüren Fenerbahçe Diego, Webo ve Alper ile birkaç pozisyona girse de farkı ikiye çıkaramadı.Sarı lacivertli takımın kalesine nadir ataklarından birini gerçekleştiren Bayburt ekibinin girdiği pozisyonda, ceza sahasına doldurulan topa müdahele etmek isteyen Egemen, Orçun'u düşürdü. Hakem 27. dakikada penaltı noktasını gösterdi.Penaltı atışında topun başına Kazım geçti. Ancak vuruşunda sarı lacivertli kaleci Mert gole izin vermedi.Kaçan bu penaltının ardından Fenerbahçe, oyunun kontrolünde beş dakikalık bir kayıp yaşasa da 30. dakikadan itibaren ikinci gol için baskısını artırdı. 34. dakikada, savunmanın arkasına sarkan Alper'in vuruşunda kaleciden dönen topu ceza sahası dışında Webo kontrol etti. Golcü oyuncu kalite kokan bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve skoru da 2-0'a getirdi.Bu golün ardından farkı azaltma çabalarını artıran Bayburt, 44. dakikada sonuca ulaştı. Sağ kanattan yapılan ortada Fenerbahçeli savunmacıya çarpan topta hakem penaltı noktasını gösterdi.Penaltı vuruşunu ikinci kez kullanan Kazım bu kez topu ağlara göndermeyi başardı ve durum 2-1 oldu. İlk yarı bu skorla sona erdi.İkinci yarıda oyun ortada geçti. Fenerbahçe kendi yarı sahasından fazla çıkmasa da Bayburt'a da net pozisyonlar vermedi. Özellikle Kazım ve Gökhan ile sarı lacivertli takımın kalesini yoklayan ev sahibi ekibe, Hasan Ali ve ikinci yarıda oyuna giren Bekir fırsat vermedi.Fenerbahçe farkı ikiye çıkaran golü 65. dakikada buldu. Ceza sahasına sağdan yaklaşan Diego, çizgiye inerek içeride bekleyen Mehmet Topuz'a pas verdi. Mehmet Topuz kaleyi cepheden gören bir noktadan gelişine sert vurarak topu ağlara gönderdi. Fenerbahçe bu golle 3-1 öne geçti.Bu golün ardından umudunu tamamen kaybeden Bayburt'ta tek tehlikeli pozisyon 85. dakikada gerçekleşti. Ev sahibi takım Hakkı ile sol kanattan ceza sahasına yaklaştı. Hakkı'nın ortasında İbrahim kafayı vuramadı. Top Fenerbahçe defansının kontrolünde uzaklaştırıldı. Kalan dakikalarda gol olmayınca Fenerbahçe rakibini 3-1 yenerek, gruptaki ilk galibiyetini aldı. Sarı lacivertliler, bu galibiyetle E Grubu'nda üç puana yükseldi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Bayburt'u Üç Golle Geçti: 1-3 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası düzenlenecek
    11:23 Mersin'de Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası düzenlenecek

    Mersin'in merkez Yenişehir ilçesinde düzenlenecek olan Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Gençler Triatlon Kupası'nda 380 sporcu madalya mücadelesi verecek. Organizasyon öncesi yapılan hazırlıklar tamamlandı ve parkurlar belirlendi. Sporcular denize girip kulaç atacak, bisiklet sürüp koşacaklar. Dünya Paratriatlon Kupası'nda yarışacak olan sporcular Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na kota almak için puan toplayacaklar. Ayrıca, organizasyon kapsamında triatlon ulusal yarışları da gerçekleştirilecek. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, organizasyonda dünyanın en iyi paratriatletlerinin ve gelecek vaat eden genç sporcularının ter dökeceğini belirtti ve triatlonun ilçede gelişmesi için önemli turnuvalar düzenlediklerini söyledi. Özyiğit, sporcuların Mersin'in güzelliklerini de keşfedeceğini ve hedeflerinin Avrupa ve dünya şampiyonları çıkarmak olduğunu ifade etti.

  • Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi
    11:01 Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü Gözlemciye Tepki Gösterdi

    Bilecik 1. Amatör Lig Play-Off Ligi'nde mücadele eden Osmaneli Gençlerbirliği Spor Kulübü, geçtiğimiz hafta oynanan ve yarıda kalan maçın gözlemcisine ateş püskürerek, 'Gözlemci mi, kabadayı mı belli değil' açıklaması yaptı.

  • Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor
    10:45 Okul Sporları Yarışmalarında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Başlıyor

    Okul Sporları Yarışmaları kapsamında 3x3 Basketbol Gençler Kız-Erkek Grup Müsabakaları Denizli'de yapılacak. 16 erkek takımı ve 15 kız takımı yarı final bileti için mücadele edecek. Yarışmaların açılış seremonisi 22 Nisan Pazartesi günü gerçekleşecek.


Advertisement