Fenerbahçe Bu Sezon İlk Kez Sahasında İlk Yarıyı Önde Geçti - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe Bu Sezon İlk Kez Sahasında İlk Yarıyı Önde Geçti

Fenerbahçe Bu Sezon İlk Kez Sahasında İlk Yarıyı Önde Geçti

Fenerbahçe bu sezon maçlarını genelde ikinci yarıda koparıyor.

12.12.2014 20:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe bu sezon ilk kez sahasına oynadığı bir maçın ilk yarısını önde tamamladı.

Bu sezon sahasında 7. maçına çıkan Fenerbahçe bu maçlarda sadece Eskişehir'e puan kaybetmişti. Ancak sarı lacivertliler özellikle ikinci yarıda daha etkili bir oyun ortaya koyuyor, ilk yarıları genelde berabere tamamlıyordu.

Ancak Sivasspor karşısıdna Fenerbahçe ilk yarıyı 3-1 önde tamamladı ve şanssızlığını kırdı. Bunun yanında ikinci 45 dakikaya avantajlı çıkma şansı yakaladı.

Emenike tercihi

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor ile yaptıkları maçta takımının forvetinde Emenike'ye görev verdi.

Ligde geçen hafta deplasmanda Balıkesirspor ile yaptıkları maçın 11 kişilik kadrosunda tek değişiklik yapan Kartal, bu maçta 11'de yer verdiği Webo'yu Sivasspor karşısında yedek bırakıp, Emenike'ye şans tanıdı.

Sakatlık döneminin ardından takımla çalışmalara başlayan Diego, maçın 18 kişilik kadrosunda bulunmadı. Sakatlıkların geçmesinin ardından kadro alternatifleri artan teknik direktör Kartal, Diego'un yanı sıra Mehmet Topuz ve Serdar Kesimal'i de maç kadrosunun dışında bıraktı.

Kadıköy'de tribünler boş

Sarı-lacivertli takımın bu sezon Süper Lig'de iç sahada yaptığı 7. maça taraftarı ilgi göstermedi.

Kadıköy'de Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor ile yaptığı maçta adeta boş tribünlere oynayan Fenerbahçe, lig mücadelesinde de seyirci şokuyla karşı karşıya kaldı. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı tribünlerinin büyük bölümü boş kaldı.

Yağışlı havanın da etkisiyle taraftarlar maça fazla ilgi göstermedi. Kombine kart sahiplerinin dışında maç için bin 350 bilet satıldığı bildirildi.

Alex de Souza tezahüratları

Karşılaşma öncesi maraton üst tribünün okul tarafındaki kale arkası bölüme yakın kısımda oturan taraftarlar, Brezilya'da futbolu bırakan eski Fenerbahçeli futbolcu Alex de Souza için tezahürat yaptı.

Seremoninin ardından önlerinde "Fenerbahçe tribünü hayattır" yazılı pankart bulunan taraftarlar bir süre unutulmaz futbolcuları için tezahüratta bulundu. Bu tezahürata diğer kale arkası tribününden tepki geldi.

Sivasspor'da Utaka cezalı

Sivasspor'da kırmızı kart cezalısı John Utaka, deplasmanda Fenerbahçe'ye karşı forma giyemedi.

Utaka'nın yanı sıra sakatlıkları bulunan Burhan Eşer, İbrahim Toraman ve Ziya Erdal da maç kadrosunda bulunmadı.

Bu arada, Kosova Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Mahir Mula ile çok sayıda dernek üyesi, karşılaşma öncesi Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ı ziyaret etti. Yıldırım'ın statta ağırladığı dernek üyeleri, Fenerbahçe-Sivasspor mücadelesini de izledi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe Bu Sezon İlk Kez Sahasında İlk Yarıyı Önde Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kenan Sofuoğlu'nun oğluna lüks araba hediyesi tartışma yarattı
    09:09 Kenan Sofuoğlu'nun oğluna lüks araba hediyesi tartışma yarattı

    Kenan Sofuoğlu'nun oğlu Zeyn'in 5. yaş günü için milyonluk spor araç süslenerek hediye edildi. Sofuoğlu, aracın kendilerine ait olmadığını ve bir arkadaşlarının aracını süsleyip doğum gününde Zeyn'in kullanması için getirdiğini açıkladı.

  • Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi
    01:01 Orhan Çıkırıkçı: Fatih Hocamızın atılması tuhaf geldi

    Corendon Alanyaspor Teknik Sorumlusu Orhan Çıkırıkçı, Galatasaray maçında kırmızı kart gören Teknik Direktör Fatih Tekke ile ilgili, 'Çok kolay bir pozisyonda atılması bana biraz tuhaf geldi. Gelip uyarabilirdi. Önümüzdeki haftalara bakacağız' dedi.

  • Okan Buruk:
    00:45 Okan Buruk: "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak"

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, 'Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi' dedi.

  • Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi
    00:25 Samsun Bafra'da Kuş Cenneti'nde Bisiklet Turu Düzenlendi

    Bafra Kuş Cenneti'nde, Turizm Haftası kapsamında bisiklet turu düzenlendi. Etkinlik, bölgenin doğal ve tarihi güzelliklerini göstermek ve bisiklet turizmini teşvik etmek amacıyla gerçekleştirildi. Samsun Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı ve birçok bisiklet tutkunu etkinliğe katıldı.

  • Okan Buruk: Galatasaray'ı şampiyon yapmak için 6 maç kaldı
    23:50 Okan Buruk: Galatasaray'ı şampiyon yapmak için 6 maç kaldı

    Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Alanyaspor galibiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Tek hedefimiz Galatasaray'ı şampiyon yapmak. Bunun için de 6 maç kaldı. Bu 6 maçı da kazanarak şampiyon olmak istiyoruz. Şampiyonluk yolunda önemli adımlar atıyoruz. Bugün de bunlardan bir tanesiydi" dedi.

  • Samsun'da görevli polis memuru görevi başında hayatını kaybetti
    23:49 Samsun'da görevli polis memuru görevi başında hayatını kaybetti

    Samsun'un Bafra ilçesinde görevli polis memuru Ercan Dursun, görevi başında kalp krizi geçirerek hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Dursun için Bafra Bölge Trafik istasyon Amirliği bahçesinde tören düzenlendi. 13 yıllık polis memuru olan Dursun'un evli ve 3 çocuk babası olduğu belirtildi.


Advertisement