Fenerbahçe, Cech ve Weidenfeller'in Peşinde - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Cech ve Weidenfeller'in Peşinde

Fenerbahçe, Cech ve Weidenfeller\'in Peşinde

Mert zorlayamadığı için Volkan Demirel'in rehavete girdiğini düşünen Fenerbahçe yönetimi, Cech ve Weidenfeller ile ilgilenmeye başladı.

17.06.2015 09:06  Güncelleme: 09:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'de Volkan Demirel'den vazgeçemeyen sportif direktör Terraneo ve teknik direktör Pereira yıldız bir kaleci arayışlarını da sürdürüyor. Mert'in Volkan'ı çok fazla zorlayamadığını düşünen sarı lacivertliler çok kaliteli bir yabancı kaleci alarak Volkan'ı forma rekabetine sokmayı amaçlıyorlar. Volkan'ın kalitesinden emin olan sarı lacivertliler iyi bir yabancı kaleci ile milli kalecinin çok daha iyi bir performans sergileyeceğini düşünüyorlar.

HATALAR REHAVETTEN KAYNAKLANIYOR

Hürriyet'in haberine göre; Volkan'ın forma rekabeti olmadığı için zaman zaman konsantrasyon sorunları yaşadığı konusunda hem fikir olan Terraneo'ya ve Pereira iyi bir kaleci daha alınırsa Volkan'ın da ateşleneceğini düşünüyorlar. Bu nedenle arayışlara başlayan sarı lacivertlilerin ünlü isimler önerildi.

CECH VE WEIDENFELLER

Bu isimlerin başında Chelsea'de formasını kaybeden Peter Cech var. Volkan ile birlikte büyük bir rekabete girecek kalitede bir kaleci isteyen sarı lacivertlilerin bir diğer adayı, Dortmund kalecisi Weidenfeller ile de ilgilendiği ve Dortmund'dan ayrılan 34 yaşındaki kalecinin sarı lacivertlilere gelmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Cech ve Weidenfeller'in Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement