Fenerbahçe'de Advocaat ile Yollar Ayrılıyor, Yerine Slaven Bilic Geliyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Advocaat ile Yollar Ayrılıyor, Yerine Slaven Bilic Geliyor

Fenerbahçe, pazartesi günü Konya'da da kazanamazsa Hollandalı hocayla yollar ayrılacak. Sarı-Lacivertliler, Türk futbolunu yakından tanıyan Bilic'i takımın başına getirecek.

22.10.2016 14:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son üç maçının ikisinde berabere kalan, diğerinde ise Manchester United'dan 4 yiyen Fenerbahçe'de teknik direktör Dick Advocaat'ın koltuğu ciddi şekilde sallanıyor. Hollandalı çalıştırıcının kaderi, büyük ihtimalle, pazartesi günü oynanacak Atiker Konya maçına bağlı. Eğer Fenerbahçe, Konya'da da kazanamazsa Advocaat'ın gönderileceği kulislerde kulaktan kulağa konuşuluyor. Fenerbahçe, tecrübeli hocayla yolların ayrılması olasılığına karşı "B planı" bile hazırladı.

BİLİC GELİYOR

Sızan bilgilere göre Kanarya'nın gündeminde, Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Bilic var. Geçen sezon West Ham'da başarılı olan ancak bu sezon 8 maçta 7 puan toplayabilen Bilic'in de kaderi bugün belli olacak. West Ham kendi sahasında oynayacağı maçta Sunderland'ı yenemezse, Hırvat çalıştırıcının biletinin kesilmesine kesin gözüyle bakılıyor. Bu durumda Fenerbahçe, çalıştırdığı her takımda futbolcular tarafından çok sevilen Bilic'le masaya oturacak.

Fenerbahçe\'de Advocaat ile Yollar Ayrılıyor, Yerine Slaven Bilic Geliyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Advocaat ile Yollar Ayrılıyor, Yerine Slaven Bilic Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement