Fenerbahçe'de Artık Tek Ses - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Artık Tek Ses

Ancak Fenerbahçe'nin golünün hemen ardından Bajic skoru 2-1 yapınca tribünler de birbirine girdi.

18.03.2017 07:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ancak Fenerbahçe'nin golünün hemen ardından Bajic skoru 2-1 yapınca tribünler de birbirine girdi.



Atiker Konyaspor karşısında maça tutuk başlayan Fenerbahçe, 17. dakikada Bajic'in golüyle geriye düşmesine karşın taraftarının da desteğiyle 21. dakikada Skrtel ile eşitliği yakalamayı başardı.



Ancak bu golden 1 dakika sonra Mehmet Topal'ın hatasını affetmeyen Bajic, takımını tekrar öne geçirince tribünler takımı protesto etmeye başladı.Bu sırada tribünlerdeki bazı taraftarlar da birbirlerine tepki gösterdi.Konyaspor kale arkasında bulunan tribünde ise arbede yaşandı. Güvenlik güçleri bazı taraftarları stat dışına çıkardı.



ALİ KOÇ SESLERİ



Fenerbahçe'nin 72. dakikada Moussa Sow'la bulduğu golün ardından sarı-lacivertli tribünlerden istifa sesleri yükselmeye başladı.Tribünler, "Ali Koç başkan, Fenerbahçe şampiyon" sesleriyle inledi.Sezonun ikinci yarısında iç sahada oynanan bütün maçlarda yönetimi protesto eden Fenerbahçeli taraftarlar, Konyaspor mücadelesinde de yönetimi istifaya çağırdı.



Özellikle karşılaşmanın ikinci yarısında yönetim aleyhine tezahüratlarını sürdüren taraftarlar, Moussa Sow'un 72. dakikada attığı golün ardından protestolarına devam etti ve Ali Koç tezahüratları yaptı.Tribünlerden "Ali Koç başkan, Fenerbahçe şampiyon" sesleri yükseldi.

Kaynak: Fotomac

Fenerbahçe\'de Artık Tek Ses
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Artık Tek Ses - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement