Fenerbahçe'de Bursaspor Mesaisi Başladı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Bursaspor Mesaisi Başladı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Ligin 10. haftasında 24 Kasım Pazartesi günü deplasmanda Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

12.11.2014 16:18  Güncelleme: 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında 24 Kasım Pazartesi günü deplasmanda Bursaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, başladı.

Ligin 9. haftasında Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup eden ve bu mücadelenin ardından 3 günlük izin yapan sarı-lacivertli ekip, Bursaspor mesaisinin ilk idmanını çok sayıda oyuncusundan yoksun gerçekleştirdi. Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde yapılan idmanda milli takım kamplarında bulunan Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Bekir İrtegün, Caner Erkin, Alper Potuk, Mehmet Topal, Bruno Alves, Moussa Sow, Emmanuel Emenike ile Michal Kadlec yer almadı. İzinli Dirk Kuyt da bugünkü idmana çıkmadı.

Salonda kuvvet çalışmalarıyla idmana başlayan sarı-lacivertli oyuncular, sahada gerçekleştirilen dayanıklılık koşusuyla günü tamamladı.

Sol dizinde ağrısı bulunan Mert Günok tedbir amaçlı olarak antrenmana katılmazken, Egemen Korkmaz, Emre Belözoğlu, Serdar Kesimal ve Mehmet Topuz özel program dahilinde yaptıkları çalışmalarla antrenmanı tamamladı.

Fenerbahçe, Bursaspor maçı hazırlıklarını akşam saatlerinde gerçekleştireceği idmanla sürdürecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Bursaspor Mesaisi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement