Diego İçin 'Krasic' Korkusu - Son Dakika
Spor

Diego İçin 'Krasic' Korkusu

Sarı-Lacivertli ekibin bu sezonki tek transferi olan Brezilyalı, şu ana kadar sahada kaldığı 304 dakikada hiçbir varlık gösteremedi.

22.10.2014 09:44  Güncelleme: 11:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samandıra'da futbolculara düzenli olarak uygulanan dayanıklılık testlerinde Diego'nun durumunun pek iyi çıkmaması ve antrenman performansının düşüklüğü teknik heyette seferberlik ilan edilmesine neden oldu.

DIEGO İÇİN KRASIC KORKUSU

Daha önce 7 milyon Euro (Yaklaşık 20.5 milyon TL) bonservis bedeliyle Juventus'tan alınan Krasic'in düşüşünü tüm çabalara rağmen engelleyemeyen Sarı-Lacivertliler, benzer bir durumu Diego'da yaşamamak adına bu kez gerekli tedbirleri daha erken alıyor.

DIEGO İÇİN ÖZEL PROGRAM

Başkan Aziz Yıldırım'ın her fırsatta övgüyle bahsedip, "Nokta transfer" dediği Brezilyalı'nın bir an önce form tutması için teknik direktör İsmail Kartal'ın yardımcıları özel program hazırladı. Şu ana kadar sahada kaldığı 304 dakika içinde takıma hiçbir katkı veremeyen Diego, Galatasaray derbisinin tamamını da yedek kulübesinde somurtarak geçirmiş, kritik pozisyonlarda dahi yüzünün ifadesi değişmemişti.

11'DE BEKLENMİYOR

Cumartesi günü Kadıköy'de oynanacak Gençlerbirliği maçında da Diego'nun 11'de olması beklenmiyor. Derbide çok iyi bir futbo ortaya koyan Raul Meireles ile sakatlığı geçen Emre, Mehmet Topal ile birlikte ortasahada rakipsiz görünüyor.

Diego İçin \'Krasic\' Korkusu
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Diego İçin 'Krasic' Korkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement