Fenerbahçe'de Emenike Sıkıntısı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Emenike Sıkıntısı

Nijerya Milli Takımı'nda olan Emmanuel Emenike'nin takıma geç katılması keyifleri kaçırdı.

17.10.2014 15:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nijerya Milli Takımı'yla Sudan ile karşı karşıya gelen Emenike, güvenlik sorunları nedeniyle bin 500 kilometrelik yolu otobüsle geçti. Ardından da İstanbul'a 8 saatlik uçak yolculuğu yapan Emenike'nin yorgun olması nedeniyle derbide yedek soyunması bekleniyor.

Fenerbahçe Teknik direktörü İsmail Kartal, derbi 11'ini büyük ölçüde şekillendirdi. Kalede ağrılarına rağmen iğne tedavisiyle Volkan Demirel yer alacak. Savunmada kırmızı kart cezalısı Bekir İrtegün'ün yokluğunda Bruno Alves - Michael Kadlec ikilisi görev alacak. Savunmanın sağında Gökhan Gönül, solunda ise Caner Erkin forma giyecek.

Orta alanda Mehmet Topal'ın yanında sakatlığını atlatan Emre Belözoğlu'nun oynaması bekleniyor. Orta alanın solunda ise yabancı kontenjanındaki sıkıntı nedeniyle Alper POtuk'un forma giyeceği öğrenildi. Sağda Kuyt'ı görevlendirecek olan İsmail Kartal, Diego Ribas ile de özel bir görüşme gerçekleştirdi... Brezilyalı yıldızı bu maçta kendisinden patlama beklediğini ileten İsmail Kartal, hafta boyunca Diego ile özel olarak ilgilendi...

İleri uçta ise Pierre Webo'nun oynaması bekleniyor. Webo'nun tek handikapı ise annesinin ani vefatı nedeniyle yaşadığ büyük üzüntü ve moralsiz olması. Webo'nun alternatif ise Musa Sow olacak. Senegalli golcünün sakatlığından yeni çıkması ve kondisyon eksikliği teknik ekibi düşündürüyor.

Sarı - Lacivertliler'de yönetim de derbi öncesinde takımı yalnız bırakmıyor. Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler, Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne gelerek takıma moral veriyor. Fenerbahçe'nin Galatasaray derbisi için Türk Telekom Arena'ya hareketi öncesinde taraftar uğurlama düzenleyecek.

Lig TV

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Emenike Sıkıntısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement