Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu Depremi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu Depremi

Fenerbahçe'nin Sportif Direktörü Giuliano Terraneo, deneyimli futbolcu Emre Belözoğlu ile sözleşme imzalanmayacağını söyledi.

27.06.2015 14:26  Güncelleme: 16:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'de Bekir İrtegün, Selçuk Şahin, Webo, Mert Günok, Egemen Korkmaz'dan sonra bir ayrılık haberi de Emre Belözoğlu için geldi. Brezilyalı futbolcu Fernandao'nun imza töreni sırasında Emre Belözoğlu ile ilgili yöneltilen bir soruya cevap veren Terraneo, Emre'nin sözleşmesinin yenilenmeyeceğini söyledi.

"EMRE İÇİN TEKNİK RAPOR POZİTİF OLSAYDI SÖZLEŞME YENİLERDİK"

Emre'yi İtalya'ya transfer eden benim" diye konuşan Terraneo; "O'nu İnter'e ben aldım. O dönem Türkiye ile ilgili ilk kez temasım olmuştu. Şimdi yine Emre ile ilgili bir soru ile karşılaşıyorum. Sadece Emre hakkında konuşmak diğer sözleşmesi bitenlere haksızlık olur. Hayat devam ediyor herkes profesyonelce işini yapmak zorunda." diyerek tecrübeli oyuncu ile sözleşme yenilemeyeceklerini ifade etti. Terraneo, "Emre için teknik rapor pozitif olsaydı sözleşme yenilerdik. Emre ile devam etmeyeceğiz, bu durum net" diyerek noktayı koydu.

EMRE'NİN FENERBAHÇE KARİYERİ

Fenerbahçe'ye 2008'de transfer olan Emre, 2012'de Atletico Madrid'e gitmişti. Ancak tecrübeli oyuncu, yarım sezon sonra sarı lacivertli takıma geri dönmüştü. Emre Fenerbahçe'de 3 Süper Lig, 2 Türkiye Kupası ve 2 Türkiye Süper Kupası şampiyonluğu yaşadı.

FENERBAHÇE'DEN EMRE'YE TEŞEKKÜR MEKTUBU

İşte sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklama;

Kulübümüz, futbol takımımızın 2015 – 2016 sezonu planlaması kapsamında sözleşmesi yenilenmeyen kaptanımız Emre Belözoğu'na, takımımıza vermiş olduğu emekten ötürü bir teşekkür mektubu iletti.

Oyuncumuzla yapılan görüşmelerin ardından, Genel Sekreterimiz ve Basın Sözcümüz Sayın Mahmut Uslu'nun imzasıyla gönderilen mektupta, kaptanımıza Fenerbahçe'de görev yaptığı süre içerisinde kulübümüze ve camiamıza yaşattığı gurur ve başarı nedeniyle teşekkür edilirken, kendisine bundan sonraki yaşamında ailesiyle birlikte mutlu ve başarılı günler geçirmesi dilendi.


Fenerbahçe\'de Emre Belözoğlu Depremi

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu Depremi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (45)

  • Yorumcu: Emre nin topçuluğuna kimse yorum yapamaz türkiyede ki en iyi orta sahaydı takıma abilik yapacak biriydi emre ye laf söyleyen cinconlular önce melo yu yollayın sonra emre ye laf edin 5 30 Yanıtla
  • Bize Her Yer Trabzon: Anadolu takımında o kadar artislik yapsa kırmızı kart manyağı yaparlar onu 22 3 Yanıtla
  • Ohhhh beee: Bir fenerli olarak cok sevindim buna ama sirada volkan var oda gitse iyi olurr,yeter bunlardan cektigimiz 23 2 Yanıtla
  • sprea: Yaptığı terbiyesizliklerle kulübümüzü sürekli rezil etti.İyi oyuncu ama her şey o değil darısı Volka nın başına. 18 5 Yanıtla
  • Ordulu: Şimdi tekrar Diji Türk alırım volkanda giderse bir fakir doyuracagım 17 4 Yanıtla
  • Mert: Volkan-Emre-Aziz Yıldırım giderse FB çok sempatik bir kulüp olur..Bu kadar net.. 19 2 Yanıtla
  • Ruhi bey: volkanı da o pis sakallarını da istemiyoruz.. 15 5 Yanıtla
  • alper t: bittin sen oğlum emre,,küfürbaz emre.. 13 5 Yanıtla
  • hamsikafalı: gel bakalım bi anadolu kulübünede o hareketleri yap 12 4 Yanıtla
  • sevindim: yaşım 35 kendimi bildim bileli fenerbahçeliyim.ben müjdatları şeytan rıdvanların olduğu fenerbahçeliyim.sorsanız fenerliyim ama takip değil ilgilenmiyorum bile bu tipler insanlar yüzünden sadece futboldan değil spordan da soğudum.agrasif kavgacı centilmen değil yüzüne bakın anlarsınız..... 15 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement