Fenerbahçe'de Ersun Yanal Yol Ayrımında - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Ersun Yanal Yol Ayrımında

Fenerbahçe\'de Ersun Yanal Yol Ayrımında

Aziz Yıldırım'ın, futbol takımına her konuda müdahale etmesi Fenerbahçe'nin hocasında ciddi rahatsızlık yaratırken Yanal, sarı-lacivertli takımdan ayrılmayı düşünüyor.

08.08.2014 09:12  Güncelleme: 09:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım'ın önce izinleri iptal etmesi, ardından futbolcularla baş başa toplantı yapmasından sonra dün de Samandıra’daki personeli kulüp binasında toplamasının deneyimli çalıştırıcının keyfini iyice kaçırdığı öğrenildi. Ersun Yanal’ın yakın çevresine ayrılmayı bile gündeme getirdiği belirtildi.

FENERBAHÇE'DE BÜYÜK KRİZ

Milliyet'in haberine göre; Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım fırtınası, futbol takımını ciddi bir krizin eşiğine getirdi. Futbolcularla yaptığı toplantının ardından Yıldırım dün de kulüp çalışanları ve Ersun Yanal’ın kurmaylarıyla biraraya geldi.

YILDIRIM, PRESONELİ YANINA ÇAĞIRDI

Tercüman ve sağlık heyeti başta olmak üzere Samandıra’daki tüm personeli kulüp binasında toplayan Yıldırım, yeni sezon ile ilgili uygulanması gereken çalışma sistemini anlattı. 4. yıldız parolası ile sezona başlayacak olan sarı-lacivertlilerde Yıldırım bu sezon hata istemediğinin bir kez daha altını çizdi.

YILDIRIM, SIKIYÖNETİM İLAN ETTİ

Başkan, futbolculara sıraladığı uyarıları dün çalışanlara da yaptı. Şampiyonluğun bir ekip işi olduğunu belirten Yıldırım, mevcut çalışma sistemi ile bilgiler alırken yeni sezonda eksik ve yanlış gördüğü bazı noktalara müdahale etti. Çalışanlardan disiplin içinde davranmalarını istedi.

EŞOFMAN TALİMATI DİKKAT ÇEKTİ

Yıldırım’ın özellikle toplantıya gelen personele sivil kıyafet yerine çalışma kıyafetleri olan sarı lacivertli eşofmanları giymeleri talimatını vermesi dikkat çekti.

3 FUTBOLCUYLA BİR ARAYA GELDİ

Yıldırım, bu toplantının ardından Cristian, Holmen ve Serdar Kesimal ile de biraraya geldi. Takımdan kontenjan sebebiyle ayrılmak zorunda kalacak Cristian ve Bursa’ya kiralanan Holmen ile gelecekleri üzerine konuşan Yıldırım, Serdar’dan da toparlanmasını istedi. Egemen’in sakatlığı sonrası transfer yapılmayacağını belirten Yıldırım, takımın kendisine ihtiyacı olduğunu belirterek futbolcuya güvendiğini ifade etti.

YANAL'IN SABRI TAŞTI

Başkanın önce izinleri iptal etmesi, ardından futbolcularla baş başa toplantı yapmasından sonra dün de Samandıra’daki personeli kulüp binasına çağırmasının Ersun Yanal’ın keyfini kaçırdığı öğrenildi. Yanal’ın yakın çevresine ayrılmayı bile gündeme getirdiği belirtildi.

YANAL, YOL AYRIMINDA

Yıldırım’ın geçen sezonun ikinci yarısından sonraki müdahalelerine bugüne kadar ses çıkarmayan Yanal’ın artık sabrının taştığı, bu son olaylardan sonra yol ayrımına geldiği kaydedildi. Başkan’ın takımla konuşmasından bir sıkıntı görmeyen Yanal’ın bu durumun çok sık tekrarlanmasından dolayı takım içi otoritesinin sarsılabileceği endişesini taşıdığı öğrenildi.

KENDİ YALANLADI

Teknik Direktör Ersun Yanal’ın kendisi hakkında çıkan haberlere kulübün bir açıklama yapmamasına da tepkili olduğu belirtildi. Deneyimli teknik adam bu yüzden dün kendi twitter hesabı üzerinden çıkan haberleri yalanlamak zorunda kaldı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Ersun Yanal Yol Ayrımında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • asd: Fenerbahçe kadar başınıza taş düşsün yalancı sahtekarlar 21 15 Yanıtla
  • MERT TÜRK: ERSUN HOCA FENERBAHÇE'MİZDEN AYRILMAYACAK. İNSAN BİNDİĞİ DALI KESMEZ. 22 9 Yanıtla
  • ahsen mert: bence fenerbahce oturmus takım. kim gelse feneri ucurur. bu kadroyla fener 5 sene sampıyon olur 15 16 Yanıtla
  • kenan cenk: İnşallah ayrılmaz. hocamız cok iyidir. 10 11 Yanıtla
  • ADSFDF: bAŞKAN SABRIMIZI TAŞIRMA EOLARIN FENERBAHÇEYE ZARAR VERİOR ZİCO DÖNEMİNDEDE AYNISINI YAPTIN ŞAMPİYON HOCAYI GÖNDERMEK NE DEMEK DEFOL GİT BÖYLE YÖNETECEKSEN YÖNETME TAKIMI BULUNU BİR BAŞKAN FENERE BAŞKANMI YOK YILLARDIR ÖZLEDİĞİMİZ HÜCUM FUTBOLUNU İZLİYORUZ 13 4 Yanıtla
  • h yorulmaz: Ersun yanal hemen kovup aykut kocamanı getirmeli başkan. 4 6 Yanıtla
  • koyu gsli: Yorum yapanlarin cogu bos yazmis gecinizzzzzzz 0 0 Yanıtla

Advertisement