Fenerbahçe'de 'Footgolf' Heyecanı - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçe'de 'Footgolf' Heyecanı

Fenerbahçe\'de \'Footgolf\' Heyecanı

Antalya'da kamp çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de futbolcular, antrenman sonrası 'footgolf' oynadı.

18.01.2015 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'da kamp çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de futbolcular, antrenman sonrası 'footgolf' oynadı.

Devre arası kampını Antalya Belek'teki Regnum Carya Golf & SPA Resort Hotel'de sürdüren Fenerbahçe'de yerli ve yabancı futbolcular arasındaki 'footgolf' karşılaşması büyük mücadeleye sahne oldu. Avrupa'nın ilk ve tek gece aydınlatmalı golf oteli unvanına da sahip Regnum Carya yöneticileri, futbolculara dün akşam 'footgolf' sürprizi yaptı. Futbol topuyla oynanan footgolf'te Selçuk, Emre, Gökhan, Caner ve Alper'den oluşan yerli oyuncularla Raul, Diego, Bruno, Kuyt ve Kadlec'in yer aldığı yabancı oyunculardan kurulu takım mücadele etti. 4 kademeden oluşan karşılaşmada futbol topunu ayakla hedeflenen deliklere geçirmek için mücadele eden ve oldukça eğlenceli geçen her karşılaşmayı, Türk futbolculardan oluşan takım kazandı.

SELÇUK EVLENİYOR

Karşılaşma sonrası arkadaşlarıyla sevinç gösterisi yapan Selçuk Şahin, otel yönetimine etkinlik için teşekkür etti. Carya Turizm Yatırımları AŞ Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Şafak Öztürk'ün 1 haftalık tatil hediyesine evlendikten sonra eşiyle birlikte geleceğini söyleyen Selçuk'un açıklaması ise önümüzdeki günlerde evleneceği yorumlarına neden oldu. Selçuk, bu yorumlara zaten nişanlı olduğunu hatırlatarak karşılık verdi.

Ali Şafak Öztürk, otellerinde Fenerbahçe'yi misafir etmenin kendilerini onurlandığını belirterek, zorlu mücadeleden Türk takımının kazanarak çıkmasını ise golf sporuna gönül veren bir kişi olarak mutlulukla karşıladığını kaydetti. - Serikantalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fenerbahçe'de 'Footgolf' Heyecanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement