Fenerbahçe'de Kadlec ve Sow Antrenmanın Tamamında Yer Aldı - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçe'de Kadlec ve Sow Antrenmanın Tamamında Yer Aldı

İstanbul / DHA Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

02.04.2015 21:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul/ DHA

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmanın bir bölümünü Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu da takip etti.

Teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman saat 18.00'da başladı ve 1 saat 20 dakika sürdü. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenmanda 3 gruba ayrılan oyuncular 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Dar alanda yapılan çift kale maçla devam eden antrenman bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Raul Meireles ve Dirk Kuyt çalışmalarını takımdan ayrı özel program dahilinde sürdürürken, milli takımlarından dönen Michal Kadlec ve Moussa Sow antrenmanın tamamında yer aldı.

Fenerbahçe, Çaykur Rizespor maçının hazırlıklarını 3 Nisan Cuma günü yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Can Bartu Tesisleri'ndeki çalışma saat 11: 00'da başlayacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fenerbahçe'de Kadlec ve Sow Antrenmanın Tamamında Yer Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement