Fenerbahçe'de Krasic Sıkıntısı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Krasic Sıkıntısı

Fenerbahçe\'de Krasic Sıkıntısı

Diego Ribas transferi sonrası kadrosundaki yabancı sayısı 12'ye çıkan Fenerbahçe, yeni sezonda kadroda düşünmediği oyuncularına gelen teklifleri değerlendiriyor.

20.06.2014 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diego Ribas transferi sonrası kadrosundaki yabancı sayısı 12 ye çıkan Fenerbahçe, yeni sezonda kadroda düşünmediği oyuncularına gelen teklifleri değerlendiriyor. Sarı Lacivertli takımdan Christian Baroni ve Samuel Holmen en fazla teklifin geldiği oyuncular oldu.

Christian Baroni için ülkesi Brezilya'da forma giydiği eski kulübü Corintihans'ın yanısıra yurtiçinden Bursaspor ve Sivasspor'un Fenerbahçe Yönetimi'nin kararını bekledikleri öğrenildi. Brezilyalı oyuncu için en ciddi teklifin Bursaspor'dan geldiği ancak görüşmelerin henüz olgunlaşmadığı gelen haberler arasında. Sivasspor'un da Baroni için beklemede olduğu ve ilerleyen günlerde pazarlık masasına dahil olacakları bildirildi.

Samuel Holmen için de eski takımı İstanbul Başakşehir futbol kulübü ve Bursaspor'un devrede oldukları görüşmelere başlanması için Fenerbahçe Yönetimi'nin yoğun gündeminin sona ermesinin beklendiği gelen haberler arasında. Geçtiğimiz yıl Premier Lig'te kiralık olarak forma giyen Josepn Yobo'nun da aracılar kanalıyla yönetime mesaj gönderdiği ve önümüzdeki sezon oynayabileceği bir takıma gitmeye sıcak baktığı belirlendi.

Fenerbahçe Yönetimi'nin başını ağrıtacak tek konunun ise Milos Krasiç olması bekleniyor. Geçtiğimiz yıl kiralık olarak forma giydiği Bastia Kulübündeki teknik direktör değişikliği sonrası Sırp Futbolcuya sıcak bakılmadığı ve yeniden kadroda düşünülmediği ortaya çıktı. Yine geçtiğimiz yıl Yunanistan'ın PAOK Kulübüne kiralanan Miroslav Stoch ise kamp kadrosuna dahil edilecek. Slovak oyuncunun göstereceği performans yeni sezon için kaderini belirleyecek.

Lig TV

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Krasic Sıkıntısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement