Fenerbahçeli Futbolculardan, Kartal'a: Travma Yaşıyoruz, İzin Ver Hocam - Son Dakika
Spor

Fenerbahçeli Futbolculardan, Kartal'a: Travma Yaşıyoruz, İzin Ver Hocam

Fenerbahçeli Futbolculardan, Kartal\'a: Travma Yaşıyoruz, İzin Ver Hocam

Silahlı saldırının etkisinden kurtulamayan Fenerbahçeli oyuncular normale dönmek için teknik heyetten üç gün izin istedi.

09.04.2015 07:32  Güncelleme: 08:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçeli futbolcular dün sabah antrenmandan önce sürpriz biçimde Teknik Direktör İsmail Kartal'dan izin istedi. Çaykur Rizespor maçı sonrasında Trabzon Havalimanı'na giderken kafile otobüsünün kurşunlanmasının etkisini üzerlerinden bir türlü atamayan sarı-lacivertli futbolcular dünkü çalışma öncesi bu durumu Kartal ile paylaştı. Yabancılar başta olmak üzere futbolcular yaşananlardan dolayı büyük bir travma yaşadıklarını dile getirdi.

"AİLELERİMİZ ETKİLENDİ"

Süper Lig'in bir hafta ertelendiğini ifade eden sarı-lacivertli oyuncuların üç günlük izin talebinde bulunduğu belirlendi. İstanbul'da kaldıkça olayın etkisinden kurtulamayacaklarını vurgulayan futbolcular özellikle ailelerin bu durumdan etkilendiğine dikkat çekti.

TEK İLAÇ FUTBOLA DÖNMEK

Teknik patron İsmail Kartal ise silahlı saldırının olumsuz izlerini futbol ile aşmayı planlıyor. Sarı-lacivertli oyunculara antrenmanlar öncesi bireysel çalışmalar veren Kartal yaşanan travmanın tek ilacının futbola odaklanmak olduğuna inanıyor.

KARTAL, KARARINI TEKRAR GÖZDEN GEÇİRECEK

Ancak Fenerbahçeli futbolcuların aksi görüşte olması ve izin ısrarı, İsmail Kartal'ın kararını gözden geçirmesine sebep oldu. Başkan Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu ile birlikte hareket eden sarı-lacivertli teknik adam yapılacak görüşmelerin ardından oyunculara talepleri ile ilgili son kararını bildirecek.

KAYNAK: MİLLİYET

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fenerbahçeli Futbolculardan, Kartal'a: Travma Yaşıyoruz, İzin Ver Hocam - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • oflu: 2_2 travması gibimi ha ha bize her yer trabzon 9 5 Yanıtla
  • abuzer kadayif: Ulan arkadaş adamlardan ne psikoloji var şiddet gören onca kadın var ölümle burun buruna yaşıyor , asker polis her gün çatışma içinde hic birini duydunuzmu piskolojimiz bozuk komutanım amirim mudurum yada kocacigim beni öldüresiye dovdun bıçakla saldırdı ateş ettin piskolojim bozuk bu gün çocuklara bakamiyacagim yazık yazık eşek yüküyle para alıyorsunuz ve hic bir halttta yapmiyorsunuz hanginiz dünyada bilinen topçusunun seyirciyi kiskirtmakdan karşınızdaki topçuya öldüresiye girmekden bunu da hırslı topcu dedirtmek için yapmadan başka ne yapdiniz kariyerinizde ne var aldığınız paraya ile ilgili sizi Allaha havale ediyorum 10 1 Yanıtla
  • abuzer kadayif: Sanirsin padişahın sol yancisi amma tranva imiş gidin tesise psikolog pedogog deli dioktoru veya milletin kurdurduğu anti depresyon ilaçlarında alin ne yapacaksınız 3 gün bar pavyon duzelecekmisiniz 7 2 Yanıtla
  • Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı
    21:43 Galatasaray, Hatayspor maçı hazırlıklarını tamamladı

    Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada Antalya'da, Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, buradaki çalışmalarını tamamladı. Sarı-kırmızılılar, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında Hatayspor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını bugün Cullinan Belek'te yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde dinamik ısınmayla başlayan idman, iki grup halinde 10'a 2 pas çalışmasıyla devam etti. Antrenman, çift kale maçla sona erdi. Galatasaray Futbol Takımı, bir günlük iznin ardından cumartesi günü saat 17.30'da Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı idmanla Hatayspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

  • Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi
    20:35 Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi

    Milli tenisçi Zeynep Sönmez, Antalya'da düzenlenen Megasaray Hotels Açık'ta çeyrek finale yükseldi. Sönmez, Alman raket Ella Seidel'i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı. Çeyrek finalde Japon raket Moyuka Uchijima ile karşılaşacak olan Sönmez'in performansı Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Cengiz Durmuş tarafından övgüyle karşılandı.

  • Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor
    20:31 Trabzonspor, Konyaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda oynayacağı Konyaspor maçı için antrenmanlarını sürdürüyor. Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda futbolcular rejenerasyon, kuvvet, koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yaptı. Antrenman şut ve dayanıklılık çalışmasıyla tamamlandı.

  • Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü
    20:13 Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor maçı için hazırlıklarını sürdürdü

    Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular, teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde iki grup halinde çalıştı. Oyuncular, salonda yenilenme ve kuvvet çalışması yaparken diğer grup ise sahada koordinasyon, çabukluk ve rondo çalışması gerçekleştirdi. Antrenman, şut ve dayanıklılık çalışmalarının ardından tamamlandı. Takım, yarın yapacağı antrenmanla hazırlıklarına devam edecek.

  • VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi
    19:54 VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yendi

    Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi 18. hafta erteleme maçında VakıfBank, deplasmanda Nilüfer Belediyespor'u 3-2 yenerek galibiyet elde etti. Maçın setleri 17-25, 25-21, 31-29, 14-25 ve 5-15 şeklinde sonuçlandı.


Advertisement