Fenerbahçe'de Neler Oluyor? Tartışmalar Hırstan Mı? - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Neler Oluyor? Tartışmalar Hırstan Mı?

Fenerbahçe\'de Neler Oluyor? Tartışmalar Hırstan Mı?

Spor Toto Süper Lig'de ligin ilk 3 haftasını 7 puanla geçen Fenerbahçe'de yaşanan tartışmalar dikkat çekiyor.

26.09.2014 14:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in geride kalan üç haftasında topladığı 7 puandan ziyade oyuncularının saha içinde yaşadığı tartışmaları konuşulan Fenerbahçe'deki neler oluyor? Tartışmalar iddia edildiği gibi hırstan mı kaynaklanıyor?

Ersun Yanal'ı istifaya götüren ve yerini İsmail Kartal'la dolduran sürecin ardından tüm futbolseverlerin aklındaki soru Kartal'ın birinci adam olmayı başarıp başaramayacağıydı.

Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan sarı lacivertli takım yeni sezona "Dördüncü yıldız" parolasıyla hazırlanırken gerçekleşen bu değişiklik çok sayıda futbol adamıın otorite boşluğu oluşturacağı yorumlarını da beraberinde getirirken, geride kalan üç hafta bu yorumların çok da yanlış olmadığını kanıtlar nitelikteydi.

Trabzon'da Sow & Diego tartışması

Sarı lacivertli takım yeni sezonun ikinci maçında Trabzonspor'la karşılaşırken, 0-0 sona eren 90 dakikaya Diego ve Sow'un yaşadığı tartışma damga vurdu. Maç sonrası aralarında bir problem olmadığını belirten ikili ortak bir basın açıklaması yapmayı ihmal etmese de henüz ligin ikinci haftasında yaşanan bu gerginlik dikkat çekti.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Neler Oluyor? Tartışmalar Hırstan Mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement