Fenerbahçe'de Oynamak İçin Her Şeyi Yaptı! - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Oynamak İçin Her Şeyi Yaptı!

Fenerbahçe\'de Oynamak İçin Her Şeyi Yaptı!

Fenerbahçe'nin 2015-2016 sezonunda Al Ahli Dubai'ye 17 milyon euro karşılığında sattığı yıldız Moussa Sow, sarı-lacivertli ekibe geri döndü.

31.08.2016 03:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin 2015-2016 sezonunda Al Ahli Dubai'ye 17 milyon euro karşılığında sattığı yıldız Moussa Sow, sarı-lacivertli ekibe geri döndü. Sarı-lacivertli kulüp, taraftarın sevgilisi olan 30 yaşındaki yıldız forveti 1 yıllığına kiraladı. Sow, Al Ahli'den kazandığı yıllık 3.5 milyon euro civarındaki ücretin aynısını Fenerbahçe'den de alacak. Fotomaç Gazetesinin haberine göre; Sow, Fenerbahçe'nin "Kiralama ücreti ödeyemeyiz. Bu konuyu kulübünle hallet gel" demesi üzerine transfer çalışmalarını bizzat kendisi yürüttü.

"FENERBAHÇE'DE OYNAMAK İSTİYORUM"

Son olarak önceki akşam Al Ahli CEO'su Saeed Obaid ile görüşüp, "Fenerbahçe'de oynamak istiyorum, bu konuda anlayış bekliyorum. Burada mutluyum ancak Türkiye ile bağlarım çok kuvvetli ve bu sebeple en azından bir yıl izninizi istiyorum" dedi. Sow, Obaid'in "Sana çok para ödedik, gidişine bedelsiz izin veremeyiz" sözleri üzerine kulüpteki alacaklarından vazgeçti. Obaid de bunu kabul etti ve Sow'un Fenerbahçe'ye dönüşü kiralık da olsa gerçekleşti. Transfer için Fenerbahçe'nin de kasasından da bir miktar para çıkacağı öğrenildi.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Oynamak İçin Her Şeyi Yaptı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement