Fenerbahçe'de Pereira Gidince Kombine Satışları Arttı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Pereira Gidince Kombine Satışları Arttı

Fenerbahçe'de Vitor Pereira'nın takımdan gönderilmesi ve eski golcü Moussa Sow'un takıma kazandırılmasının ardından kombine satışlarında artış oldu.

05.09.2016 06:24  Güncelleme: 08:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon Van Persie, Nani, ve Kjaer gibi yıldızların transfer edilmesi sonrası kombine rekoru kırmıştı. 38 bin 320 adet sezonluk bilet satışıyla kulübün kasası dolmuştu. Ancak müthiş kadroya rağmen alınan başarısız sonuçlar ve ortaya koyulan kötü futbol sonrası işler değişti.

Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, yeni sezon öncesi taraftar adeta takıma küstü. Kombine yenilemeleri ve satışları dibe vurdu. Monaco, Grasshoppers ve Kayseri maçlarında da tribünler boş kaldı.

PEREIRA İLE BAŞLADI

Yönetimin son dönemde yaptığı hamleler sonrasında satışlar yeniden yükselmeye başladı. Önce taraftarın neredeyse nefret ettiği Pereira ile yollar ayrıldı, hemen ardından Dick Advocaat gibi önemli bir teknik adam takımın başına getirildi.

Ardından Jeremain Lens transfer edildi. Görev yaptığı 3 sezon boyunca tribünlerin sevgilisi haline gelen Moussa Sow'un da geri dönmesiyle son 1 haftadaki kombine satışları büyük bir ivme kazandı.

FENERIUM'A DA YANSIDI

Yakalanan bu ivmede, yönetimin okul açık ve Migros tribünlerinin biletlerini de satışa çıkarmasının payı oldu. Şu ana kadar sezonluk bilet satışının 12 bini geçtiği ve aynı hızla devam ettiği öğrenildi. Transfer bereketi sadece tribünlere yansımadı. Fenerium Mağazaları'na olan ilgi de arttı.

Fenerbahçe\'de Pereira Gidince Kombine Satışları Arttı
Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Pereira Gidince Kombine Satışları Arttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement