Fenerbahçe'de Sürpriz Ayrılık! Premier Lig'e Gidiyor - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Sürpriz Ayrılık! Premier Lig'e Gidiyor

Fenerbahçe\'de Sürpriz Ayrılık! Premier Lig\'e Gidiyor

Spor Toto Süper Lig'in son şampiyonu Fenerbahçe'de ara transfer döneminde sürpriz bir ayrılık yaşancak.

10.10.2014 10:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezona son şampiyon olarak başlayan Fenerbahçe'de sular durulmuyor. Ersun Yanal'ın görevden ayrılmasından sonra İsmail Kartal ile yola devam etme kararı alan Fenerbahçe'de ara transfer döneminde sürpriz bir ayrılık yaşanacak.

Beş haftası geride kalan Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nda aldığı 3 galibiyet ve 1 beraberlik ile 10 puan toplayan Fenerbahçe 4. sırada bulunuyor. Şu ana kadar sadece Akhisar Belediyespor'a mağlup olan Sarı-lacivertliler saha içindeki sorunlardan ise hâlâ kendisini kurtarabilmiş değil.

Ligin ikinci haftasında oynanan Trabzonspor deplasmanında Diego ve Sow arasında yaşanan tartışmadan sonra sinirlerin bozulduğu Fenerbahçe'de bu sefer sahneye Emre ve Emenike çıkmıştı. Gaziantepspor maçında bu iki yıldız arasında yaşanan tartışmadan sonra Emenike karşılaşma sırasında taraftarlarla da tartışmış ve bu olay üzerine İsmail Kartal tarafından oyundan alınmıştı.

Ertesi hafta Akhisar deplasmanında kadroya giremeyen ve yedek bırakılan Emenike sonradan oyuna girmesine rağmen isteksiz bir görüntü sergilemişti. Nijeryalı yıldızın düşen performansından sonra Aziz Yıldırım'ın sert tepkisiyle karşılaşan Emenike takımdan ayrılmak istediğini bildirdi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Sürpriz Ayrılık! Premier Lig'e Gidiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement