Fenerbahçe'de Trabzonspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Trabzonspor Maçı Hazırlıkları

Fenerbahçe\'de Trabzonspor Maçı Hazırlıkları

Antrenmana, henüz milli takımlardan dönmeyen Emenike, Sow ile sakatlığı bulunan Egemen Korkmaz, Meireles ve Caner Erkin katılmadı.

11.09.2014 21:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında 14 Eylül Pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, 3 grup halinde 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından yapılan çift kale maçla tamamlandı.

Kaleciler Volkan Demirel, Mert Günok, Erten Ersu ve İsmet Yumakoğulları, antrenmanın ilk bölümünde kaleci antrenörü Murat Öztürk eşliğinde takımdan ayrı çalışırken, ikinci bölümde çift kale maçta dönüşümlü görev aldı.

Henüz milli takımlarından dönmeyen Emmanuel Emenike ile Moussa Sow'un yanı sıra sağlık kontrolleri nedeniyle Almanya'ya giden Egemen Korkmaz ile tedavileri devam eden Raul Meireles ve Caner Erkin antrenmana katılmadı.

İdmanın ilk bölümünde yer alan Emre Belözoğlu, Mehmet Topal, Gökhan Gönül, Hakan Cinemre ve Michal Kadlec, ikinci bölümde ise takımdan ayrı çalıştı.

Antrenmanın bir bölümünü Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu da izledi.

Fenerbahçe, Trabzonspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Trabzonspor Maçı Hazırlıkları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement