Fenerbahçe'de Transfer Listesi Hazır - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Transfer Listesi Hazır

Fenerbahçe'de Kuyt, Emenike ve Diego'nun gitmesine kesin gözüyle bakılırken transfer listesi de kesinleşti. Listenin başında ManU'lu Robin van Persie yer alıyor.

12.04.2015 08:28  Güncelleme: 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Önümüzdeki sezon daha güçlü bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ni de gözönünde bulundurarak, transferde müthiş bir atağa geçmeye hazırlanıyor. Sarı-Lacivertliler'de sezon sonunda Dirk Kuyt, Emmannuel Emenike ve Diego Ribas'la yolların ayrılmasıyla birlikte onların yerleri de, önemli yıldız isimlerle dolacak. Kanarya'nın transferden sorumlu yöneticileri, hazırladıkları uzun listeyi hem teknik heyete hem de yönetime sundu. Gidecek 3 ismin yerine daha önce gündeme gelen oyuncularla temasların sıklaşması bekleniyor.

LİSTENİN BAŞINDA VAN PERSIE VAR

Fanatik'in haberine göre; listenin başında, önümüzdeki sezon Manchester United forması giymeyeceği kesinleşen Hollandalı forvet Robin van Persie, Bursaspor'dan da orta saha oyuncusu Ozan Tufan ile Brezilyalı forvet Fernandao yer alıyor. United'dan ayrılacak olan 31 yaşındaki van Persie'nin, yakın çevresine yaptığı açıklamalarda Türkiye'ye sıcak bakması, yönetimin elini güçlendiriyor.

3 İSİM DAHA İZLENİYOR

Diğer tarafta ise Bursa'nın iki önemli silahından Ozan'ın henüz 20 yaşında olması, orta sahanın yanı sıra gerektiğinde sağ bek bile oynayabilmesiyle, takıma büyük güç katacağı düşünülüyor. Süper Lig'de şu an 17 golle krallıkta zirvede yer alan Fernandao'nun da hücuma dev bir etki yapacağını düşünen Sarı-Lacivertliler'in kurmayları, Sambacı'nın transferinde, Galatasaray'la kıyasıya bir rekabetin içine girmiş durumda bulunuyor. Öte yandan Frankfurt'tan Alexander Meier, Shakhtar Donetsk'ten Luiz Adriano ve Gent'ten Moses Simon için takibin sürdüğü bildirildi.

Fenerbahçe\'de Transfer Listesi Hazır
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Transfer Listesi Hazır - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement