Fenerbahçe'de Volkan Şen, Antrenmanı Yarıda Bıraktı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'de Volkan Şen, Antrenmanı Yarıda Bıraktı

Fenerbahçeli Volkan Şen, Celtic maçı kapsamında Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen idmanda, ağrıları sebebiyle çalışmayı yarıda bıraktı.

08.12.2015 14:13  Güncelleme: 14:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi A Grubu son maçında kendi evinde oynayacağı Celtic karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenman sırasında Volkan Şen ağrıları nedeniyle çalışmayı yarıda bırakırken, Hollandalı yıldız futbolcu Robin van Persie ve Raul Meireles takımdan ayrı olarak çalıştı.

DİNLENME ÇALIŞMASI YAPILDI

Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, Teknik Direktör Vitor Pereira yönetimindeki antrenmanda Gaziantepspor maçına ilk 11'de başlayan futbolcular aktif dinlenmeye yönelik çalışmalar yaptı. Diğer futbolcular ise ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanı 5'e 2 top kapma ve pas çalışmalarıyla sürdürdü. Dar alanda yapılan pas çalışmasının ardından yine dar alanda yapılan antrenman çift kale maç ve bireysel çalışmalarla antrenman noktalandı.

KALECİLER TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTI

Antrenmanın ilk bölümünde Kaleci Antrenörü Paolo Orlandoni yönetiminde takımdan ayrı çalışmalar yapan kaleciler Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Ertuğrul Taşkıran ve Erten Ersu, antrenmanın ikinci bölümünde gerçekleştirilen çift kale maçta dönüşümlü olarak kaleleri korudu.

VOLKAN ŞEN ANTRENMANI YARIDA BIRAKTI

Antrenmanın ikinci bölümünde ağrı hisseden Volkan Şen, çalışmayı yarım bıraktı. Teknik heyetten izinli olan Luis Nani ve Simon Kjaer antrenmanda yer almazken, Robin van Persie, Raul Meireles ve Hakan Çinemre takımdan ayrı özel program dahilinde çalıştı.

CELTİC MAÇI MEDYA PROGRAMI

Celtic maçı öncesi Teknik Direktör Vitor Pereira, 9 Aralık Çarşamba günü saat 14.30'da, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde bir basın toplantısı düzenleyecek ve bu toplantıya bir de futbolcu katılacak.

Maç öncesi takımın son antrenmanı, aynı gün Fenerbahçe Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde saat 17.30'da başlayacak ve ilk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirilecek.

Fenerbahçe\'de Volkan Şen, Antrenmanı Yarıda Bıraktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe'de Volkan Şen, Antrenmanı Yarıda Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • volkan sen: Yok aglamadim abi 6 1 Yanıtla
  • matador: Çıkarken ağlamışmı acaba huyudur ;))) 0 3 Yanıtla

Advertisement