Fenerbahçe'den Dzeko İçin 15 Mİlyon Euro - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'den Dzeko İçin 15 Mİlyon Euro

Manchester City'nin Boşnak golcüsü Edin Dzeko'yu transfer etmek isteyen Fenerbahçe, 15 milyon euroyu gözden çıkardı.

30.04.2015 10:13  Güncelleme: 12:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'de şampiyonluk hesapları yapan Fenerbahçe, diğer yandan da gelecek sezonun kadrosunu kurmak için çalışmalara başladı.

YÖNETİM, ADA'YA ÇIKARMA YAPTI

Bu sezon hücum oyuncularından beklediği verimi alamayan Fenerbahçe, önümüzdeki sezon da aynı sıkıntıyı yaşamamak adına önemli girişimlerde bulunuyor. Transfer listesinde birçok yıldız bulunan Fenerbahçe'de en son hamle Edin Dzeko için yapıldı. 2018'e kadar sözleşmesi olmasına rağmen sezon sonunda Manchester City'den ayrılacak olan Dzeko için Fenerbahçe'nin geçtiğimiz günlerde İngiltere'ye çıkarma yaptığı belirtildi.

15 MİLYON EURO

Fotomaç'ta yer alan habere göre; İngiltere'nin Manchester kentinde Dzeko ve menajeri İrfan Redzepagic ile yapılan görüşmenin olumlu geçtiği ifade edildi. Edinilen bilgiye göre, Dzeko, Fenerbahçe'ye sıcak baktığını ifade etti ancak kesin kararını vermek için Manchester City'deki durumunun netleşmesi gerektiğini söyledi. Tarafların önümüzdeki ay tekrar görüşmeye karar verdiği öğrenilirken, F.Bahçe'nin bu transfer için 15 milyon euroyu gözden çıkardığı bildirildi.



YILDIRIM, BOLİÇ'TEN BİLGİ ALMIŞTI

Hatırlanacağı gibi Fenerbahçe'nin eski golcüsü Boliç bir süre önce "Başkan Aziz Yıldırım 2-3 ay önce beni arayıp Dzeko'yla ilgili bilgi aldı." demişti. 29 yaşındaki Bosnalı golcü bu sezon ligde 22 maçta 4 gol atarak beklentilerin altında kaldı.

Fenerbahçe\'den Dzeko İçin 15 Mİlyon Euro
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'den Dzeko İçin 15 Mİlyon Euro - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Gs: Fenev dzeko nun ayakkabisini alamaz fenevle türk başını güzel dalga geçmiş ezik bahçe 8 10 Yanıtla
  • KIZILTEPELİ: Ronaldo yu messiyi getirse bu takım aynı. Çünkü utanmaz arlanmaz bir takım. Aziz olduğu sürece hiçbirşey değişmez. Bir fenerli olarak maalesef bu böyle artık futbolu takip etmiyoruz 7 8 Yanıtla
  • Kaptan: Allahim Türk yöneticilerede biraz beyin ver, türk takimi kim 15 Million € vermek kim, daha futbolcularin parasini veremiyolar 4 4 Yanıtla
  • FB: saçma sapan bi transfer daha. . 5 0 Yanıtla
  • dad: Pato daha iyi 2 2 Yanıtla
  • Sanane: Hep 15 hiç 13 12 değil zaten 3 0 Yanıtla
  • gs: İnşallah gelir. 0 2 Yanıtla
  • Türk polisi: Neşet 0 1 Yanıtla

Advertisement