Fenerbahçe: Ergin Ataman ve Göksenin Göksal Tribünleri Tahrik Etmeye Çalıştılar - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe: Ergin Ataman ve Göksenin Göksal Tribünleri Tahrik Etmeye Çalıştılar

Fenerbahçe: Ergin Ataman ve Göksenin Göksal Tribünleri Tahrik Etmeye Çalıştılar

Fenerbahçe, dün oynanan Galatasaray Odeabank basketbol maçında yaşanan Ergin Ataman gerginliği ile ilgili rakibini bombaladı: Tribünleri tahrik etmeye çalıştılar.

26.05.2016 13:06  Güncelleme: 13:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Spor Kulübü, dün akşam Ülker Arena Salonu'nda oynanan Spor Toto Basketbol Ligi yarı finali ilk karşılaşmasında Galatasaray Odeabank'ı ağırlarıkları maç sırasında yaşanan olaylarla ilgili sert açıklamada bulundu. Sarı-Lacivertlilerin yayımladığı açıklama şu şekilde:

"ERGİN ATAMAN VE GÖKSENİN KÖKSAL TRİBÜNÜ TAHRİK ETMEYE ÇALIŞTILAR"

"25 Mayıs 2016 Çarşamba günü (Dün) Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da oynadığımız Galatasaray Odeabank karşılaşmasının ilk dakikasından son dakikasına kadar, rakip takımın antrenörü Ergin Ataman'ın ve rakibin 61 numaralı oyuncusu Göksenin Köksal'ın, Fenerbahçe tribünlerini tahrik etmek için yaptıkları akıl almaz el kol hareketleri ve küfürleri tüm kamuoyunun malumudur.

"TARAFTARIMIZIN SAĞDUYUSU ENGELLEDİ"

Ergin Ataman ve Göksenin Köksal, maçın başından sonuna kadar taraftarımızı tahrik etmek için her yolu denemişler, tribünlerin boşaltılması suretiyle maçın seyircisiz oynanması için ellerinden geleni yapmışlar ancak taraftarımızın sağ duyusu bu planlı oyuna müsaade etmemiştir.

"BAHSE KONU KULÜP BİZE KÜFRETTİRDİ"

Milli takımı çalıştıran bir antrenörün ve oyuncusunun, dün akşam tüm Türkiye'nin şahit olduğu, sporun ruhuna aykırı hal ve hareketlerine rağmen, bahse konu kulübün gece yarısı yaptığı açıklama akıl ve izandan yoksundur. Kaldı ki, Abdi İpekçi'de oynadığımız karşılaşmalarda takımımız ve kulübümüzün, bahse konu kulübün göz yumması sonucu, taraftarları tarafından maruz kaldığı küfür ve sporun ruhuna aykırı organize müdahaleler, halen hafızalardadır.

Milli takım antrenörlüğü yapan bir şahsın ve oyuncusunun, daha önceden planlandığı açık olan ve maç boyu devam eden tahrik amaçlı hareketleri konusunda kamuoyunun dikkatini çekiyor, takdiri kamuoyuna bırakıyoruz."




Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe: Ergin Ataman ve Göksenin Göksal Tribünleri Tahrik Etmeye Çalıştılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • anıl : güçleri yetmiyo sayın başkanım klasik cincon alavere dalavereleri bunlar diğer milli takım hocası terim denen şahsın semih gibi birini milli takıma alması sadece fiatının yükseltmek için yapılmıyomu bu ülkede mersin cincon maçında bu terim denen şahsın yaptıklarını tüm türkiye gördü ütrk oğlu türkÜM ama şu fatih terim yüzünden milli maçları izlemiyom ! 3 2 Yanıtla

Advertisement