Fenerbahçe'den Farkı Başlangıç - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'den Farkı Başlangıç

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 3-0 galip geldikleri Kasımpaşa maçının ardından, “Oyuncularla birlikte bıraktığımız yerden devam etmek istiyorduk" dedi.

24.01.2015 22:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 3-0 galip geldikleri Kasımpaşa maçının ardından, "Oyuncularla birlikte bıraktığımız yerden devam etmek istiyorduk" dedi.

Fenerbahçe'nin Kasımpaşa'ya konuk olduğu ve 3-0'lık skorla galip geldiği maçın ardından düzenlenen basın toplantısında iki takımın teknik direktörleri karşılaşmayı değerlendirdi.

İsmail Kartal, iyi bir oyun çıkardıklarını ifade ederek, "İkinci yarı tüm ülkeye ve lige hayırlı olsun. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Sonrasında oyuncularla birlikte bıraktığımız yerden devam etmek istiyorduk. Huzurlu, istekli ve arzulu bir kamp dönemi geçirdik. Bunu da Kasımpaşa maçıyla beraber hafta içinde çok iyi hazırlanarak devam ettirdik. Rakibi iyi inceledik. İyi analiz ettik. Biz de bu akşam taktiksel olarak soğukkanlı bir şekilde baştan sona kadar iyi bir oyun ortaya koyduk. Net bir skorla kazandık. Kamp dönemini yaşadıktan sonra biz daha iyi bir takım olduk. Kasımpaşa takımı galiba bu sezon ilk defa kendi evinde mağlup oldu. Kendimizi bilerek rasyonel bir duruş sergiledi oyuncularım ve taktiksel anlamda her istediğimi yaptıkları için oyuncularıma ayrı ayrı teşekkürlerimi iletiyorum" açıklamasında bulundu.

Erkan Zengin transferi hakkında sorulan bir soru üzerine deneyimli teknik adam, "Erkan zengin olayı kapanmıştır. Benim oyuncularımın hepsi birbirinden değerli. Onlara sonuna kadar güveniyorum" yanıtını verdi.

Ersun Yanal'ın Erkan Zengin için İsveç'e gittiği ve böyle bir durumda olsa kendisinin de gitme durumu olup olmayacağı sorulması üzerine Kartal, "Rakip takım antrenörü Erkan Zengin ülkesine kadar gitmiştir, gitmemiştir. Ben bunlarla ilgilenmiyorum. Kendi işimizi yapıyoruz. Olsaydı değerlendirirdik, olmadı önümüze bakıyoruz" dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Emenike'nin Kasımpaşa maçındaki performansının sorulması üzerine, "Emenike her maç böyle oynasa gol atamasa sorun değil. Çok memnunum. Rakibin dengesini bozdu. Yaptığı doğru koşularla rakip defansı bozdu. Böyle oynadığı sürece gollerle de buluşacak. Gol atarsa bu baskıyı üzerinden atacaktır. Diego da iyi oynadı ve iyi bir maç ortaya koydu kendisini tebrik ediyorum" yanıtını verdi.

Meirelles'in sağlık durumunun iyi olduğunu da sözlerine ekleyen Kartal, Portekizli yıldızın kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldığını dile getirdi.

KASIMPAŞA CEPHESİ

Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, 3-0 mağlup oldukları Fenerbahçe maçının ardından, "Sahada bilmeseydim ki Fenerbahçe var, futbolcuları tanımasaydım, diyecektim ki değişik bir Fenerbahçe görüyoruz sanki. Sakin oynayan, akıllı oynayan, direk hücuma gitmek yerine topu geride tutan bir oyun gösterdiler bize. Biz de o sebepten belki bir 10 dakika sonra birkaç korner buldu zaten, 15. dakikada da gol yedik. Sonra maçta top bizde kaldı pozisyon vermedik ama etkili de olamadık. 2-3 korner var orada da zayıf kaldık. Uzaktan denedik ama etkili olamadık yine. Top bizdeydi yine ama yavaştık. Coşkuyu, heyecanı sadece Fenerbahçe'ye karşı değil ama tamamen harcanılmasını istedim. Atlamadık, koşmadık yer bırakmamak isterdik. Bu ara hamle yaptık ama o arada da gol yedik. Sonrasında oyun tamamen onlara döndü. Mutlu değiliz, üzgünüz. Kasımpaşa daha iyisini yapabilir, daha agresif olabilir. Fenerbahçe kesinlikle maçı hakketti" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe'den Farkı Başlangıç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement