Fenerbahçe'den Forvet Harekatı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'den Forvet Harekatı

Fenerbahçe\'den Forvet Harekatı

Fenerbahçe, Diego'dan sonra ikinci transferi için harekete geçti.

18.07.2014 08:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz sezon şampiyonluk ipini göğüsleyen ve bu sezon da ünvanını koruyup dördüncü yıldızı takmak isteyen Fenerbahçe, transferde dikkatli adımlar atıyor. Diego ile beraber oyun kurucu pozisyonundaki eksikliğini gideren sarı lacivertliler, bir kritik yere daha transfer yapmak için harekete geçti.

Afrika Kupası büyük etken

Kadrosunda Emmanuel Emenike, Moussa Sow ve Pierre Webo gibi Afrikalı üç önemli santrforu bulunan Fenerbahçe, bu oyunculardan yüksek verim alsa da Afrika Kupası'nın başlayacak olması sebebi ile zora düşüyor. Nijerya'nın da FIFA'dan aldığı cezanın kalkması ihtimalinden sonra üç oyuncusunu da bir süre kaybetme olasılıığı bulunan Fenerbahçe'de alternatif bir isim yok. Semih Şentürk'ün de geçtiğimiz sezonun devre arasında takımdan gönderilmesinden sonra buraya bir takviye düşünen Fenerbahçe, aradığı ismi Beşiktaş'ta buldu.

Beşiktaş'a iki önemli forvet takviyesi

Bu sezon Avrupa kupalarında mücadele edecek olan Beşiktaş, Hugo Almeida ile sözleşme uzatmadı fakat Cenk Tosun ve Demba Ba gibi iki önemli isimle kadrosunu güçlendirdi. Bu saatten sonra zaten takımda yedek oyuncu durumunda olan Mustafa Pektemek'in forma şansı iyice azaldı. Ömer Şişmanoğlu ile birlikte forma bulması zor olan isimlerden olarak düşünülen Mustafa, Fenerbahçe'ni aradığı isim olabilir.

Beşiktaş'a gitmeden önce Gençlerbirliği'nde iken de Fenerbahçe'nin ilgilendiği isim olan Mustafa'nın, yedek kalmak istemediği için siyah beyazlı ekibin yolunu tuttuğu iddia edilmişti. Fenerbahçe'ye transfer olması halinde ileri uçta tek yerli alternatif olacak olan Mustafa Pektemek, sarı lacivertlilere katılmak isteyebilir.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'den Forvet Harekatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement