Fenerbahçe'den Kartal'a Çifte Darbe - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'den Kartal'a Çifte Darbe

Fenerbahçe, Beşitaş'ı hem potada hem de filede mağlup ederek çifte sevinç yaşadı.

03.04.2014 21:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi Play-off çeyrek finalinde Beşiktaş, evinde Fenerbahçe’ye 3-0 mağlup oldu.

Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan mücadelede siyah-beyazlılar maça Seda Türkkan’ın sayılarıyla başladı. Bloklarda başarılı bir oyun sergileyen Beşiktaş, Fenerbahçe’nin skora ortak olmasına engel oldu. Mücadelede birinci set, Fenerbahçe’nin 25-20’lik skoruyla tamamlandı.

İkinci sete iyi başlayan Beşiktaş, rakibinin sayı üretmesine engel oldu. Sonrasında siyah-beyazlılar birinci teknik molayı 8-6 önde tamamladı. Moladan sonra etkili oyununu devam ettiren siyah-beyazlılar farkı 4 sayıya çıkardı. Rakip servisleri karşılamakta başarılı olamayan Beşiktaş’ta, ikinci teknik molayı 16-15 geride tamamladı. Karşılıklı sayılarla geçen mücadelede skor 17-17’ye geldi. Fenerbahçe’nin hızlı oyunu karşısında bloklarda başarılı olamayan Beşiktaş, sarı-lacivertlilerin sayı üretmesine engel olamadı. Fenerbahçe ikinci setide 25-22 önde tamamlayan taraf oldu.

Üçüncü sette Beşiktaş birinci teknik molayı 8-4 önde tamamlarken, setin sonunda karşılaşmaya tutunamayan siyah-beyazlılar, Fenerbahçe’ye 25-16’lık skorla boyun eğerek, karşılaşmadan 3-0’lık skorla mağlup ayrıldı.

Seride ikinci maç 6 Nisan Pazar günü Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanacak.

BASKTBOLDA FENER RÜZGARI

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi Play-Off çeyrek final ikinci maçında Beşiktaş’a konuk olan Fenerbahçe, rakibini 51-70 yendi ve seride durumu 2-0’a getirerek adını yarı finale yazdırdı. Sarı-lacivertli oyuncu Cappie Pondexter 19 sayıyla maçın en skorer ismi oldu.

Akatlar Integral Forex Arena’da oynanan maçta ilk 3,5 dakika 4-4 eşitlikle geçilirken, Cappie Pondexter, Anastasiya Verameyenka ve Kristen Newlin’in sayılarla skor üstünlüğünü ele geçiren Fenerbahçe, ilk çeyreği 14-18 önde tamamladı.

İkinci periyot Gülşah ve Isabelle Yacoubou’nun karşılıklı basketleri ile başladı. Cappie Pondexter ve Angel McCoughtry ikilisinin etkili oyunu ile sarı-lacivertliler soyunma odasına 28-34 üstün gitti.

Üçüncü periyotta Beşiktaş maça ortak olmaya çalışsa da Cappie Pondexter liderliğinde buna izin vermeyen Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı, skordaki üstünlüğünü korudu ve son çeyreğe 10 sayı farkla 44-54 önde gitti.

Son periyotta oyunun kontrolünü elinden bırakmayan ve sayı farkını daha da fazla açan Fenerbahçeli oyuncular maçı 51-70 kazandı. Bu skorlar yarı finale çıkan Fenerbahçe'nin bir sonraki rakibi Kayseri KASKİ oldu.

Fenerbahçe\'den Kartal\'a Çifte Darbe
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Fenerbahçe'den Kartal'a Çifte Darbe - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement