Fenerbahçe'den Monaco Yorumu: Kuvvetli Takım Çıktı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'den Monaco Yorumu: Kuvvetli Takım Çıktı

Fenerbahçe\'den Monaco Yorumu: Kuvvetli Takım Çıktı

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Monaco eşleşmesinin ardından "En kuvvetli takım çıktı ama bundan sonraki de kuvvetli olacak. Turu geçeceğimize inanıyoruz." dedi.

15.07.2016 14:12  Güncelleme: 14:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe'nin Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Monaco eşleşmesinin ardından NTV Spor'a açıklamalarda bulundu. En kuvvetli takımı çektiklerini belirten Uslu, orta saha için de transfer olabileceğinin sinyalini verdi.

Mahmut Uslu'nun açıklamaları şu şekilde...

"EN KUVVETLİSİ GELDİ"

"Grubun en kuvvetli takımı çıktı ama bundan sonraki de kuvvetli olacak. Biz inanıyoruz gideceğimize... Diğer takımda da milli takımda oynayan var. Onların da hazır olduğuna inanmıyorum. Mili maçlar vardı, dinlenme süreleri var. 2 hazırlık maçımız var sonra biz de hazır olacağız diye tahmin ediyorum.

"İYİ TRANSFERLER YAPTIK"

Bizim şu anda kalecimiz iyileştirdiği taktirde normal şartlarda iskeletimiz hazır vaziyette, 3'lü savunma deneniyor ama olmazsa Pereira 4'lüye döner, oyuncuların belli seviyeleri var. Neustadter kaliteli, iyi oyuncular aldık. Skrtel de başladı. Emenike'yi de gördünüz kendine gelmiş. Sonuç olarak takım hazır gibi, biz idareciler olarak inanıyoruz. Bundan sonra zayıf görülen takım yok ki.

"TARAFTARLARIMIZLA YENECEĞİZ"

İkili maçlar belli olmuyor. Eğer kendi sahanızda gol yemezseniz avantajlı oluyor. Şimdi geçen sene burada yenildiğimiz takımları deplasmanlarda yendik, taraftarlarımızın çoğu tatilde, maç geleceklerine inanıyorum ve iyi bir netice alacağız.

ORTA SAHAYA TRANSFER OLACAK MI?

"Orta saha transferi için girişimimiz yok ama her zaman olabilir. Şu anda herkes ağustosa kadar futbolcusunu satıp satmamaya karar veremiyor, iyi oyuncuysa da bekleniyor."

Son Dakika Spor Fenerbahçe'den Monaco Yorumu: Kuvvetli Takım Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • London: Hayel gorme mahmut uslu hep ayni filim uefaya gidersek sansliyik . 6 0 Yanıtla
  • fenev: radamel falcao > fbnin maça cıkacak kadrosu + gıden 10 oyuncusu + 3 cezalı oyuncusu + 1 sakat oyuncusu (volkan demırel-alves-gokhan gonul-caner erkın-mehmet topal-alter potuk-volkan şen-kadlec-holmen-ba-meıreles-nani-serdal kesimal-m.topuz) fb muhtemel 11 i fabiano-van der viel-kajer-roman-köybaşı-souza-ozan-atıf-emenıke-van persıe 4-3-3 yedekler : yok :) 0 3 Yanıtla
  • diyar: çok tırsığınız bu takımı cimbom elemişti bi türk olarak temennim fenerde İNŞALLAH eler 2 0 Yanıtla
  • İSHAK SAKARYALI: fenerbahçe sayın aziz yıldırımdan kurtulması gerek başarı gelir 1 0 Yanıtla
  • fenev: radamel falcao > fbnin maça cıkacak kadrosu + gıden 11 oyuncusu + 3 cezalı oyuncusu + 1 sakat oyuncusu (volkan demırel-alves-gokhan gonul-caner erkın-diego-mehmet topal-alter potuk-volkan şen-kadlec-holmen-ba-meıreles-nani-serdal kesimal-m.topuz) fb muhtemel 11 i fabiano-van der viel-kajer-roman-köybaşı-souza-ozan-salih uçan-atıf-emenıke-van persıe 4-3-3 0 0 Yanıtla

Advertisement