Fenerbahçe'den Serdar Aziz Operasyonu! - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'den Serdar Aziz Operasyonu!

Fenerbahçe\'den Serdar Aziz Operasyonu!

Sarı lacivertlililer, Bursaspor'un başarılı defans oyuncusunun transferi konusunda inatçı bir tavır sergiliyor.

21.11.2014 10:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ocak ayında Bruno Alves ile yollarını ayırmayı planlayan Fenerbahçe'de sezon başında takas ile ikna edilemeyen Bursasporlu Serdar Aziz için bu sefer para teklif edlecek.

Sabah'ın haberine göre, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile teknik direktör İsmail Kartal dün Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki kulüp binasında iki saat süren bir görüşme yaptı. Yıldırım ile Kartal'ın dışında kimsenin alınmadığı görüşmede ana gündem maddesi transferdi.

Yapılan toplantıda Alves'in gönderilmesinin görüşüldüğü, Kartal'ın da Portekizli yıldızın ocak ayında ayrılışına onay verdiği belirtildi. Alves'in yerine alınacak isimlerin başında Bursasporlu Serdar Aziz bulunuyor. Milli yıldız sezon başı transferin son günü de gündeme gelmiş ve Baroniile takas önerilmişti. Ancak Bursaspor'un hocası Şenol Güneş Serdar'a izin vermemişti. Bunu da dikkate alan sarı-lacivertliler bu kez Bursaspor'un kapısını para teklifi ile çalacak.

SÖZLEŞMESİ VAR!

Başarılı genç savunmacının Bursaspor ile 2018'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Fakat teknik direktör İsmail Kartal'ın Serdar Aziz konusunda inatçı tavır sergilemesi yönetimi bu transfere doğru itiyor.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'den Serdar Aziz Operasyonu! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement