Fenerbahçe'den Sert Yalanlama - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe'den Sert Yalanlama

Fenerbahçe Volkan Demirel ve Emre Belözoğlu hakkındaki iddiaları sert bir dille yalanladı.

28.09.2014 15:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sarı lacivertli takımdan konuya ilişkin yapılan açıklama şu şekilde;

"Bugün tarihli Sabah, Fotomaç ve Takvim gazetelerinde "BİR VAKA ÜÇ İDDİA", "KAFAMDA DELİ SORULAR" ve "ÜÇ MÜTHİŞ İDDİA" başlığıyla yayınlanan haberler tamamıyla yalandır.

Takım Kaptanlarımız Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel, Kulüp Doktorumuz Doç.Dr.Burak Kunduracıoğlu’nun Teknik Heyetimize sunduğu sağlık raporunun doğrultusunda, sakatlıklarından dolayı Akhisar maçının kadrosuna alınmamışlardır. Kulüp Doktorumuz Doç.Dr.Burak Kundarıcıoğlu’nun iki futbolcumuzun sağlık durumları ile ilgili tıbbı tespiti ve raporu ise şu şekildedir:

"Emre Belözoğlu antrenmanda sol bacak arka üst adalesinde ağrı hissetmesi üzerine çalışmayı bırakmıştır. Belözoğlu’nun yapılan muayene ve tetkiklerinde sol bacak üst arka kas grubunun birinde 2.derece kısmı yırtık tespit edilmiştir. Kalecimiz Volkan Demirel’in ise Perşembe günü yapılan antrenman sırasında ters bir hareket ile belinde ağrı hissetmiş, çalışmayı tamamlamış, ancak akşam ağrıları artmıştır. Yapılan muayenesinde faset eklem ve sacroiliac eklemde (omurga arka kısmındaki küçük eklem) kilitlenme ve bel spazmı meydana geldiği belirlenmiştir. Her iki futbolcumuzun da tedavilerine başlanılmıştır."

Durum böyle iken özellikle Sabah grubuna ait bu üç gazetede organize ve aynı içerikli yapılan haberler tamamen maç öncesi takımımızın birlik beraberliğini etkilemeye yönelik, olumsuz algı amaçlı kasıtlı ve çirkindir. Kaldı ki bu iki kaptanımız en zor dönemlerde dahi takımımızı yalnız bırakmamış, arkadaşlarına liderlik etmiş ve camiamızın en sıkıntılı günlerinde tüm zorluklara göğüs germişlerdir. Özellikle 3 Temmuz sürecinden itibaren tamamen Trabzonspor’un resmi yayın organı gibi hareket eden Sabah grubundaki bu tür manüpülatif haberlere; kamuoyunun ve taraftarlarımızın itibar etmemelerini rica ederiz."

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe'den Sert Yalanlama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 2023-2024 Sezonu Play-off Maç Programı Belli Oldu
    16:03 Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 2023-2024 Sezonu Play-off Maç Programı Belli Oldu

    Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Voleybol Vodafone Sultanlar Ligi 2023-2024 sezonu play-off etaplarının maç programı açıklandı. İstanbul takımlarının şampiyonluk için mücadele edeceği play-off etabında ilk karşılaşmalar 1 Nisan Pazartesi günü, rövanşları ise 4 Nisan Perşembe günü oynanacak. Maç programı ve statü hakkında detaylı bilgiler haberde yer alıyor.

  • Vize'de liseler arası kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi
    15:31 Vize'de liseler arası kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi

    Vize Kaymakamı Sedat Özdemir, Kütüphane Haftası kapsamında gerçekleştirilen yarışmaya katılan öğrencilere teşekkür ederek, kütüphanelerin bilgi kaynağı olduğunu vurguladı. Yarışmada dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi.

  • Taraftar boşuna sevmiyor! Quaresma Beşiktaş'taki hayalini kem küm etmeden söyledi
    15:26 Taraftar boşuna sevmiyor! Quaresma Beşiktaş'taki hayalini kem küm etmeden söyledi

    Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ricardo Quaresma, Beşiktaş'ta emekli olmak istediğini söyledi. Şu anda takımsız olan Quaresma, ''Kariyerimi, kendimi mutlu hissettiğim Porto, Beşiktaş veya Sporting'de bitirmek isterdim'' dedi.

  • Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi
    15:23 Şuşa, İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti 2024 olarak seçildi

    İslam İşbirliği Gençlik Forumu (ICYF) ile Azerbaycan Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokolle, Azerbaycan'ın Şuşa şehri 2024 yılı için 'İslam İşbirliği Teşkilatı Gençlik Başkenti' olarak belirlendi. Protokol kapsamında, bilim, kültür, spor, girişimcilik, eğitim gibi alanlarda çeşitli etkinlikler düzenlenecek ve Şuşa'nın mücadelesi dünya gençliğine tanıtılacak.

  • Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 26. hafta müsabakaları yarın yapılacak
    14:57 Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 26. hafta müsabakaları yarın yapılacak

    Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklamaya göre, Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi'nde 26. hafta müsabakaları yarın oynanacak. Maç programı şu şekildedir: Trabzonspor-Ataşehir Belediyespor, Amed Sportif Faaliyetler-Bitexen Adana İdmanyurduspor, Galatasaray Petrol Ofisi-Hakkarigücüspor, Fatih Vatanspor-Karadeniz Ereğli Belediyespor, Beşiktaş JK United Payment-Fenerbahçe Petrol Ofisi, Beylerbeyi-Ankara Büyükşehir Belediyesi FOMGET, Wulfz Fatih Karagümrük-Bitexen 1207 Antalyaspor, Doğuş Gold Gaziantep Asyaspor-ALG Spor.


Advertisement