Fenerbahçe, Diego Ribas İçin Devreye Girdi - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Diego Ribas İçin Devreye Girdi

Fenerbahçe, Diego Ribas İçin Devreye Girdi

Beşiktaş'ın kadrosuna katmak için yoğun mesai harcadığı Diego transferinde pürüz çıktı.

08.05.2014 08:31  Güncelleme: 08:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartal, Atletico Madrid’de kiralık olarak forma giyen Brezilyalı futbolcuyla anlaşma sağladı. Ancak Fenerbahçe’ye yakın olduklarını söyleyen menajerler, Diego’nun babasıyla temasa geçti ve anlaşmayı bozmaya çalıştı.

Beşiktaş ise bu durumu düzeltmek için oyuncuyla görüştü ve şunları söyledi: “Fenerbahçe ile aramızda iyi bir dostluk var. Bizimle konuşmadan sana teklif yapmazlar. Kaldı ki Fenerbahçe’nin elinde 13 tane yabancı oyuncu var”

Beşiktaş’ın neredeyse iki senedir takibi altında tuttuğu ve ilk kez transferine bu kadar yaklaştığı Diego Ribas’ın perde arkası ortaya çıktı. Fenerbahçe’nin adını kullanan bazı menajerlerin futbolcuyla yapılan prensip anlaşmasını iptal ettirerek, siyah-beyazlılardan daha fazla para koparmak istedikleri ortaya çıktı.

Atletico Madrid’de kiralık olarak oynayan ve sezon sonunda serbest kalacak olan futbolcuyla bir hafta önce el sıkışan Beşiktaş Yönetimi, az daha transferi rafa kaldırıyordu. Fenerbahçe’ye yakın olduklarını söyleyerek Diego’nun babasıyla temasa geçen bazı menajerler nedeniyle anlaşmanın bozulmaya yüz tuttuğu, ancak siyah-beyazlıların karşı atağa geçtiği dile getirildi.

Bu durumu bertaraf etmek için Diego ile konuşan Beşiktaş Yönetimi’nin, “Fenerbahçe ile aramızda iyi bir dostluk var. Bizimle konuşmadan sana teklif yapmazlar. O menajerler biz daha fazla para ödeyelim diye senin aklını çelmeye çalışıyorlar. Kaldı ki Fenerbahçe’nin elinde 13 tane yabancı oyuncu var” diye konuştukları öğrenildi.

‘Parası herkesi şaşırtacak’

Ronaldinho transferinde olduğu gibi hayal kırıklılığı yaşamamak için Diego Ribas transferinde adımlarını çok emin atan Beşiktaş Yönetimi, Fenerbahçe dışında Brezilya’nın Santos takımıyla da rekabet içerisine girdi. Bu oyuncuya vereceği yıllık ücretin beklendiği gibi fazla yüksek olmamasına rağmen, Diego’yu, Santos’a gitmemesi için ikna eden siyah-beyazlı yöneticilerin yakın çevrelerine, “Diego’ya ödeyeceğimiz parayı duyduklarında herkes şaşıracak. Tabii ki sınırlarımızı zorladık ama hem onu hem de Beşiktaş’ı tatmin eden bir rakam üzerinde anlaştık” dedikleri ifade edildi.

MİLLİYET

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Diego Ribas İçin Devreye Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement