Fenerbahçe, Diego Simeone'nin Oğlunu Kıskaca Aldı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçe, Diego Simeone'nin Oğlunu Kıskaca Aldı

Fenerbahçe Scout Ekibi, Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone'nin oğlu Giovanni'yi Uruguay'da gerçekleşen turnuvada göz hapsine aldı.

25.01.2015 14:11  Güncelleme: 14:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone'nin oğlu, Fenerbahçe'nin radarına girdi. Sarı-lacivertlilerin scout ekibi 10 gündür Güney Amerika'da bulunuyor. Şu sıralarda Uruguay'da düzenlenen Güney Amerika U 20 Şampiyonası'nı izleyen Fenerbahçe Scout Ekibi, turnuvada yetenekli oyuncuları keşfediyor, geleceğin yıldızlarını olası transfer hedefi olarak listeye dahil ediyor.

SIMEONE DİKKAT ÇEKTİ

Skorer'i haberine göre; 10 ülkenin 5'erli iki grupta mücadele ettiği Uruguay'daki organizasyonda grup aşaması sona erdi. Bir çok yıldız adayının top koşturduğu turnuvada ilk 4 maçlar sonrası en çok öne çıkan isim Giovanni Simeone oldu. 6 kez fileleri sallayan 19 yaşındaki Arjantinli futbolcu, Fenerbahçe'nin scout ekibinin de dikkatini çekti.

İKİŞER İKİŞER!

Diego Simeone'nin oğlu olan ve River Plate forması giyen Giovanni, Arjantin'in Ekvador'u 5-2 yendiği karşılaşmada 2, Peru'yu 6-2 yendikleri maçta 2 ve 3-0 biten Arjantin Bolivya mücadelesinde de 2 gol kaydetti. Şu an gol krallığı sıralamasının zirvesinde yer alan genç forvet, ceza sahasındaki yer tutuşu, takipçiliği ve fırsatçılığı ile büyük beğeni topladı.

Fenerbahçe, Diego Simeone\'nin Oğlunu Kıskaca Aldı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Fenerbahçe, Diego Simeone'nin Oğlunu Kıskaca Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Mo days: Nie ismail kartal gidiyor galiba :)))) 1 1 Yanıtla

Advertisement