Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Medya Günü Düzenledi -1 - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Medya Günü Düzenledi -1

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Medya Günü Düzenledi -1

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı medya günü düzenlediZeljko Obradovic Kadroyu değiştirerek büyük risk aldık"Anadolu Efes maçı hayatımın en güzel günlerinden biriydi"Bu takımın kaptanı olmak kolay değil""Sezon başında Udoh için her şey çok zor ve farklıydı"Ömer Onan Her sene hedefimiz son dört takım arasında kalmak""40 takımlı Avrupa Ligi ve Avrupa Kupası'ndan geri adım atmayacağız""Trabzonspor Medical Park maçında herhangi bir güvenlik sıkıntısı çekeceğimize inanmıyorum"Melih Mahmutoğlu "Berlin'den şampiyon olarak dönmek istiyoruz"Mustafa AKINİstanbul,(DHA)Turkish Airlines Euroleague çeyrek final serisinde karşılaştığı son şampiyon Real Madrid'i 3-0 mağlup ederek Final Four'a kalan Fenerbahçe'de medya günü düzenlendi.

26.04.2016 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı medya günü düzenledi

Zeljko Obradovic Kadroyu değiştirerek büyük risk aldık

"Anadolu Efes maçı hayatımın en güzel günlerinden biriydi"

Bu takımın kaptanı olmak kolay değil"

"Sezon başında Udoh için her şey çok zor ve farklıydı"

Ömer Onan Her sene hedefimiz son dört takım arasında kalmak"

"40 takımlı Avrupa Ligi ve Avrupa Kupası'ndan geri adım atmayacağız"

"Trabzonspor Medical Park maçında herhangi bir güvenlik sıkıntısı çekeceğimize inanmıyorum"

Melih Mahmutoğlu " Berlin'den şampiyon olarak dönmek istiyoruz"

Mustafa AKINİstanbul,(DHA)

Turkish Airlines Euroleague çeyrek final serisinde karşılaştığı son şampiyon Real Madrid'i 3-0 mağlup ederek Final Four'a kalan Fenerbahçe'de medya günü düzenlendi.

Ülker Sports Arena'da, Berlin'de 13-15 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek Final Four öncesi yapılan medya gününe Başantrenör Zeljko Obradovic, Genel Menejer Yardımcısı Ömer Onan ve takım kaptanı Melih Mahmutoğlu katıldı.

OBRADOVİC KADROYU DEĞİŞTİREREK BÜYÜK RİSK ALDIK

Başarının sırrının oyuncuları olduğunu söyleyen Başantrebör Obradovic, taraftarın futbol maçlarında kendi ismini bağırmasından gurur duyduğunu ifade etti. Obradovic, "Oyuncularım çok iyi iş çıkardı. Başkan Aziz Yıldırım'a teşekkür ediyorum. Bize istediğimiz gibi çalışma fırsatı verdikleri için. Saatlerce yeni sezon çalışmalarını yaptık. Kadroyu değiştirerek çok büyük risk aldık ama düşüncelerimize sonuna kadar inandık. Bir kez daha Avrupa'nın en iyi dört takımı arasında yer almayı hak ettik. Vesely'den önce Antic de 2 ay sakattı. Dürüst olmak gerekirse Antic de hala sorunlar var. Hayatımda hiç böyle bir durumda olmadım. Bir tane uzun var. O da Udoh. Başka bir uzunumuz vardı ama kendisi onla ilgili bir söz söylenmeyi hak etmiyor burada. Sonuç olarak bir tane uzunumuz var. Oyuncular her şeyin bilincindeydi ve buna göre çalıştılar. Real Madird'e çok iyi hazırlandılar. Çok iyi bir seri oynadık Vesely bizim için önemli bir oyuncu. En büyük dileğim herkesin Dörtlü Final'de sağlıklı olması. Zaman zaman başımda büyük ağrı oluyor. Ne yapacağım ve takımı nasıl hazırlayacağım diye" dedi.

"ANADOLU EFES MAÇI HAYATIMIN EN GÜZEL GÜNLERİNDEN BİRİYDİ"

Anadolu Efes maçını hayatının en güzel günlerinden biri olarak ifade eden Obradovic, Kulübün bize hazırladığı özel video ve taraftarın bize gösterdiği sevgiyi unutamam. Kalbimden söylüyorum, hayatımın en güzel gecelerinden biriydi. Tamamen doluydu burası ve herkes büyük keyif alıyordu. İnsanların mutlu olduğunu görmek dünyanın en güzel duygusu diye konuştu.

Takımının hem savunma hem de hücum olarak iyi olmasını istediğini anlatan Obradovic, Benim için yenmek yeterli. İster 1, ister 20 sayı farkla olsun. Sonuna kadar mücadele etmek gerekiyor. Savunma ve hücumun dengesi çok önemli dedi.

Ali Muhammed'in bu sezon sarı-lacivcertli ekiple savunmasını geliştirmesiyle ilgili ise Obradovic, Basketbolu çok seviyor. Burada olmanın ne kadar önemli olduğunun farkında. Lider bir oyuncu. Oyuncularıma hep onun mücadelesini gösterdim. Mücadele ettikleri sürece benim için sonuçlar önemli değil şeklinde konuştu.

BU TAKIMIN KAPTANI OLMAK KOLAY DEĞİL"

Obradovic, Melih Mahmutoğlu'nu göstererek, Kaptanı da savunma oyuncusuna çevirmemiz gerekiyor. Kolay değil demesi salonda gülüşmelere yol açtı. Obradovic, Bu takımın kaptanı olmak kolay değil. Herkes çok seviyor onu. Saha dışında hepimizi toparlıyor. Aslında all-star organizasyonunda '3 sayı yarışmasını kazanırsam yemek ısmarlayacağım' dedi ama henüz göremedik İfadelerini kullandı.

"SEZON BAŞINDA UDOH İÇİN HER ŞEY ÇOK ZOR VE FARKLIYDI"

NBA'den Fenerbahçe'ye sezon başında gelen Ekpe Udoh ile ilgili de konulşan Obradovic, Sezon başı kampında Udoh için her şey çok zor ve farklıydı. Günde çift antrenman onun için çok zordu. Bunu çok iyi anladı ve takımın lideri gibi oldu. Tek uzun oyuncu olduğu için de sıkıntılar yaşıyor. Maç oynamaktan çok hoşlanıyor. Ne sıkıntısı olursa olsun sahada her şeyini veriyor. Elimden geldiğince onu antrenmanlarda dinlendirmeye çalışıyorum. Önümüzdeki sene çok farklı bir Avrupa Ligi olacak. Şu anda mevcut kadromuzla çok zorlanırız. O yüzden sezon biter bitmez plan yapmamız gerekiyor. Önümüzdeki sezon da Dörtlü Final hedefliyorsak oturup bunu konuşmamız lazım dedi.

Öte yandan düzenlenen medya gününde basın mensuplarının arkasından soru soran Ekpe Udoh, keyifli anların yaşanmasına neden oldu. Udoh'un Nasıl şampiyonluğu getireceksiniz sorusuna takım kaptanı Melih Mahmutoğlu, Sizin sayenizde yanıtını verdi.

ÖMER ONAN HER SENE HEDEFİMİZ SON DÖRT TAKIM ARASINDA KALMAK"

Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Genel Menajer Yardımcısı Ömer Onan, sarı-lacivertli takımın hedefleri doğrultusunda ilerlediklerini söyledi.

Her sene hedeflerinin son dört takım arasında kalmak olduğunu söyleyen Onan, Plan yaparken uzun süreli planlar yapıyoruz. Avrupa'nın en iyi koçuyla çalışıyoruz. Çok da değerli bir kadromuz var. Kulüp olarak onlara sonsuz bir destek veriyoruz. Onlar da karşılığını veriyorlar. Her sene Dörtlü Final'de oynamak istiyoruz dedi.

"40 TAKIMLI AVRUPA LİGİ VE AVRUPA KUPASI'NDAN GERİ ADIM ATMAYACAĞIZ"

FIBA ve ULEB arasındaki anlaşmazlıkla ilgili de konuşan Ömer Onan, Biz yolumuza Avrupa Ligi'nde devam edeceğiz. 40 takımlı Avrupa Ligi ve Avrupa Kupası'ndan bahsediyoruz. Bundan geri adım atmayacağız. Çeşitli şekilde tehditler geliyor. Başkanla da konuştuk. Bu tehditlere boyun eğmeyeceğiz. Artık 1970'lerin mantalitesiyle bu organizasyonlar yapılmıyor. NBA'den sonra bu iki kupa en iyi basketbol organizasyonudur. Kimsenin kafasında soru işareti olmasın. Baskılar sonuçsuz kalacaktır diye konuştu.

Ömer Onan, Trabzonspor Medical Park'la deplasmanda karşılaşacakları maçta da herhangi bir güvenlik sıkıntısı çekeceklerine inanmadığını da sözlerine ekledi.

MELİH MAHMUTOĞLU "BERLİN'DEN ŞAMPİYON OLARAK DÖNMEK İSTİYORUZ"

Sarı-lacivertli takım kaptanı Melih Mahmutoğlu ise Berlin'den şampiyon olarak dönmek istediklerini söyledi.

Mahmutoğlu, "Böyle iyi bir takımda, böyle bir kulüpte kaptan olduğum için ve iki yıldır Dörtlü Final oynadığım için mutluyum. Başkanımız ve yönetimimiz her şeyi yapıyor. Bize sadece sahaya çıkıp savaşmak kalıyor. İyi bir takımız, çok da iyi çalışıyoruz. İnşallah Avrupa kupası gelir ve sezonu 3 kupayla tamamlarız dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Medya Günü Düzenledi -1 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement