Fenerbahçe Evinde Gol Atmakta Zorlanıyor - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçe Evinde Gol Atmakta Zorlanıyor

Fenerbahçe, Akhisar karşısında yenilgi alarak hem liderlik fırsatını tepti hem de 34 maç sonra Kadıköy'de yenilmezlik unvanını yitirdi.

24.02.2015 13:23  Güncelleme: 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul-DHA

Fenerbahçe, Akhisar karşısında yenilgi alarak hem liderlik fırsatını tepti hem de 34 maç sonra Kadıköy'de yenilmezlik unvanını yitirdi.

34 maçta, bir başka deyişle 750 gün sonra Kadıköy'deki yenilmezlik serisi bitti.

Dikkat çeken bir husus var ki, o da Fenerbahçe'nin iç sahada oynadığı maçlarında gol atmakta zorlanması. Ligin ikinci yarısında evinde oynadığı 2 maçta tek gol atabilen Fenerbahçe, ligin ikinci yarısında deplasmanda oynadığı 2 maçta ise rakip kalelere tam 7 gol sığdırdı.

Karabük ve Gaziantep deplasmanlarında 7 gol atmayı başaran Sarı-Lacivertli takım, evinde Trabzonspor ve Akhisar karşısında ise sadece tek gol bularak şampiyonluk yarışında önemli avantajlar yitirdi.

Gol yollarında son vuruşlar isabetli değil

Fenerbahçe, Akhisar karşısında özellikle Alper gibi bir oyuncusunu çok aradı. Alanı dikine katedebilen, kolay adam eksilten Alper Potuk'un sakat olması rakibin savunmanın çözülmesinde zorluk getirdi. Formda bir nokta santrafor eksiği de Fenerbahçe'nin belini büküyor. Emenike önüne gelen net fırsatları cömertçe harcadı. Kanada geçtiğinde ise daha etkili oldu. Gerek Trabzonspor gerekse Akhisar karşısında çok sayıda gol pozisyonuna giren Fenerbahçe evinde oynadığı son maçlarda 5 puan bırakmış oldu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fenerbahçe Evinde Gol Atmakta Zorlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement